Şimdi Ara

Aliexpress - PTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi Band aldım Aliexpress'ten. 9 Kasım'da TR'ye girmiş gözüküyor takip sisteminde. Fakat PTT'nin kendi sisteminde hala TR'ye giriş gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Müşteri temsilcisi ile konuştum, robot bir şekilde sistemde gözükmüyor dedi. Yıllardır alışveriş yapıyorum, ilk defa oldu böyle bir şey.

RB110616545SG

• Benim pakette aynı sayılır , RS314986290CN . İşin garibi benden 1 gün sonra başka birşey sipariş eden arkadaşımın kargosu geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alla alla nasıl bir iş anlamadım :D
  • LP00063761526905 hocam peki şu kodu girince neden bilgi çıkmıyor takipli değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı yahu
  • ben de Chicago Bulls'un şampiyonluk yüzüklerinden sipariş etmiştim..

3/11 müşteriden alındı diyor sayın ptt
    4/11 yurtdışına sevkedildi diyor

o tarihten beri birşey yok

kargoyu taşıyan uçak mı düştü acaba...
  • Posta bugün giriş yapıp gümrükten geçmiş. Darısı başınıza. @HsynBkts @AslanAvda @ThreePeatLAL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alibaba kargo ücreti
    2 yıl önce açıldı
    ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • roland3tr kullanıcısına yanıt
    İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM burada tutuluyormuş :D dün gelmiş
  • yok ya bende 4/11den beri hareket yok...

şaka gibi..
  • 22 gün önce takipli ve takipsiz olarak irili ufaklı 20 siparişim oldu. Takipsizler 11. günden itibaren elime ulaşmaya başladı ama takipli olanların biri bile daha gelmedi.
    Hepsinde gönderi müşteriden alınmıştır - gönderi yurt dışına sevk edildi. yazıyo bekliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

22 gün önce takipli ve takipsiz olarak irili ufaklı 20 siparişim oldu. Takipsizler 11. günden itibaren elime ulaşmaya başladı ama takipli olanların biri bile daha gelmedi.
    Hepsinde gönderi müşteriden alınmıştır - gönderi yurt dışına sevk edildi. yazıyo bekliyorum hala

Var bir sıkında da ne acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haziranyagmuru

LP00063761526905 hocam peki şu kodu girince neden bilgi çıkmıyor takipli değil mi?

https://global.cainiao.com

Burdan takip edin

• roland3tr kullanıcısına yanıt
    takipli olanları daha bi inceliyolar sanki. heleki paket biraz büyükse
  • ayın 24'ü oldu halen bir hareket yok.

deliricem ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum...
  • benim geldi hepsi

• artık takipsizler daha erken geliyor takipliden
  • Benim takipsiz de gelmiyor.
  • takipsizlerin daha erken geldiği bu aralar doğru. çok ufak paketlerim bile acaba kaybolurmu derken 15 gün içinde ulaştı. takipli olanlar 25. günde gelmeye başladı.

takipli olanları anlık olarak sisteme girmiyo ptt. gönderi takipten 2 paketimin bugün geliceğini biliyodum ama 3 tanesi geldi. 3. paketin bilgileri sisteme yazılmamıştı mesela

Birde takipsiz gönderileri iş adreslerine postalatın eğer böyle bi imkanınız varsa. Ev adresi olursa kapı girişine bırakıp gidebiliyolar. Ama işyerinde mutlaka kapıda biri bulunuyo, gelen postanın kaybolma riski azalıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzmarit -- 28 Kasım 2016; 16:21:6 >
  • var mı gelişme gelmeyen paketlerinizde?
  • Hepsi ulaştı benim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.