5 aralığa beni de ekleyin 5 aralıkta gümrükten çıkmış hala bekliyoz ürün: telefon ekranı |
Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1067. sayfa)
-
-
Siparislerimden son gumruge giren az once arasa teslim edilmis bildirimi geldi trackingden, sonunda gecmeye basladilar sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkinde hala tık yok, bekleyelim bakalım
-
ben de mail attım gelen mail:
""
*** siparişiniz gümrükten gecmıstır. Aras kargo ıle LP numaranız ıle kargonuzu takıp edebılırsınız
""
Aras kargonun sitesinden takip falan edilemiyor aliexpress.com seçince de normalde de. Yani tırı vırı işler bekleyecez.
-
Aras kargo paketleri gümrükten almıyormuş, bu gecikme o yüzden yaşanıyormuş. Benim beklediğim pakette de bir güncelleme olmadı, beklemeye devam bakalım.
Nereye ne yazsak nafile, durumu sallayan pek kimse yok.
-
5 aralıkta gümrük muayenesi tamamlanıp bekleyen arkadaşlar bende sipariş yerel dağıtım şirketine ulaştı ve sonrasında varış bölgesinin tasnif merkezinde diye 1er saat arayla güncelleme olmuş.
Şikayetvara yazmıştım ordanda aradılar . Ankara meşrutiyet şubesine yola çıkmıştır şeklinde bilgi verildi.
takip sitesinde yeni takip kodu yada aras kargodan sms gelmedimi size?
-
Hocam benimki adresime yola çıktı şu an . 15.45e kadar teslim edecekler . Çok hızlı oldu :)
Aras bu gece almış benim kargoyu gümrükten şimdi statüsü değiştir, arasta aratınca da çıkıyor
-
evet arastan sorgulatınca benimki de çıkış şubesinde
-
Benim kargoda 5 aralıktan beri gümrük muayenesi tamamlanmış olarak duruyor.
Şimdi baktım aras kargoda çıkmadı.
-
15000tl ye newegg den 1 adet monitör sipariş etsem gümrükte extra ücret öder miyim?
-
5 Aralık gümrükten kargo bekleyenler benim kargo arada 11 Aralık teslim edilmiş almaya başladılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda net bir cevap verebilmek güç, newegg'in işleyişi amazon kadar sağlıklı değil. Gönderileri fedex ile yapıyorlar, 1.500$'lık ürün alıp problemsiz teslim aldığım da, 500$'lık ürünü gümrük sürecinden dolayı teslim alamayıp iade ettiğim de oldu.
Fedex sizden ekstra masraflar adı altında sepette ödediğiniz vergi dışında ücret talep edebiliyor, kabul etmezseniz paketi geri iade edebilmek için de dönüş ücreti alıyor ve sipariş sırasında ödediğiniz kargo ücreti de yanıyor. (Gümrüğe kadar gelen iptal/iadelerde kargo ücretini alamıyorsunuz.)
Aynı ürünü amazon üzerinden bulmaya çalışın, o da olmadı ürün tr'de satışta değilse ilgili markanın tüm distribütörleri ile iletişime geçin. Mutlaka temin edebilirsiniz, benzer bir şekilde dell monitör satın almışlığım oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 12 Aralık 2022; 13:43:42 >
Benim kargomda 8 Aralıkta gelmiş gümrükten çıkmış görünüyor ama ayın 8. den beri bir hareket yok. LP ile başlıyor bekleyip görecez sanırım
-
Merhablar, aliexpress den aldigim kupe ve yüzük hediye icin import clearance successfully , yani gümrükten gecmis ayin 7 sinde , aras kargo ya daha ulasmamis.
Bekliyelim.
Sanırım yogunluk var gümrükte. aras a geçtiğinde buraya yazıcım bilgilendiricem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unal Genis -- 14 Aralık 2022; 10:5:11 > -
Benim ürünler DHL ile geldi. Süper bir hizmet anlayışı var. Keşke tüm kargolar DHL gibi olsa.
kargomu bekliyordum artık aras kargo mu dağıtıyor. şimdi mesaj geldi aras kargodan bende ne alaka dedim aliexprese girince orda yerel dağıtıcıda yazınca acaba dedim.çok iyi olmuş valla 16 sında vspriş verdim yarın gelir heralde. çok iyi.
-
2752 ile başlayan aliexpres kargolarini Türkiye'de nerden nasıl takip ediyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X