Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1068. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
228
Favori
1.248.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı sorun bende de var. 4 tane 2752 yle başlayan kargom var. 2 tanesi türkiyeye geldi. 2 tanesi kaynak ülkeden yeni çıktı. ama TR ye gelenleri herhangi bir yerden takip edemiyorum. Nereden takip edebiliriz acaba

• Bundan önce lp kod ile ara getiriyordu,şimdi hangi kargo ile gelecek bende bilemiyorum dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesine yakın telefonuna sms gelecek;ptt kodu verecek ve PTT dağıtacak... Başka vergi alınmayacak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

Tşkrler dostum yaklasikn5 gündür Türkiye'de gözüküyor

PTT bye sormama rağmen adıma yada takip numarasıyla gözükmüyor gelen iki kargom, sizde böyle uzun. Beklediniz mi hocam

• unwicked kullanıcısına yanıt
    Tahmini en geç 12 iş gününe kadar eline geçer..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese merhaba. 13 ünden beri bu durumda. Ne anlama geliyor çözemedim. Bilgisi olan varmı acaba?

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye geldikten sonra 12 iş günü mu hocam

Tşkr ederim

• Bencede aynı durum Mevcut hocam, SORGUMEMURU arkadaşın dediğine göre 12 iş günü içinde gelirmiş, bekliyoruz. Bakalım hocam öylece kaldı seninki gibi ayın 13 den beri

bi önceki kargom bu kadar beklememıstı. ayrıyetten sino trans makzume diye biyerden whatsapp ile mesaj atmıslardı bilgi teyidi için sonrasındada aras kargo ile gelmişti. ama bu öylece bekliyo. linehaul office dediği yer neresi oluyo tam olarak onu çözemedim. gümrük olsa customs derdi.

• Hat taşıma ofisi neresi bende bilemiyorum hocam.beklemekten başka çaremiz yok gibi.lp ile başlayan kargo olsaydı aras kargo ile geliyor takip edebilirdik.

bekleyelim bakalım , gümrük sırasındadır belkide

• Arkadaşlar 150 euro sınırının içinde kargo ücreti var mı? Alacağım ürün 128 euro, kargosu 31 euro, aliexpress vergiyide 38 euro olarak peşin alıyor. Toplamda 197 euroya ürünü alsam beni ekstra vergi ile uğraştırırlar mı?

• Bende gümrük işlemleri başladı her iki siparişim için hicam

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

evet bendede başlamış şimdi baktım siz diyince. hatta 16 sında başlamış gorunuyo , sisteme geç düştü belkide. kargo takip numarası çıkmısmı sizde 275 ile başlayan. LP ile başlıyodu sanırım 275 ile başlayan koda dönüşmüş

• Bende baska takip numarası çıkmadı hocam

275li takip numarası ptt kargo diye biliyorum ama.

• Bendenn2752 ile başlıyor başka takip kodu vermedi, sanırım PTT ile dediğin gibi bu kod üzerinden takip yapılacak hocam

ya arasla ya ptt ile gelir zaten. gümrük kontrolü bitsede biran önce yola çıksa :)

• Aynen baya uzun sürdü,önceden aras ile geldiğinde lp kodu çıkıyordu,anlaşılıyordu ar asla geleceği nerden takip edecegimiz

gümrük muayenesi tamamlandı olarak görünüyo şuan benim paketin.

• 
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.