Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1069. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
228
Favori
1.248.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede öyle, bir siparişim için sms geldi takip numarası PTT, diğer siparişim önde gümrük tamamlandı ama sms gelmedi daha, sana geldımı hocam sms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unwicked kullanıcısına yanıt
    bana sms gelmedi , ptt den mi geldi size , 275 li takip kodunu pttde arattıgımda henüz giriş yok olarak görünüyo. daha sisteme işlememişler sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 150 euro sınırın içine kargo ücreti de dahil mi? Kimsenin bu konuda bilgisi yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sunyou Post ile bir gonderim var.
    2 Ocak tarihinde en son Turkey, Arrived at Facility olarak gorundu. O gunden beri urun de ulasmadi. Sanirim Turkiye’ye varis sonrasi takibi de yok. Bu kadar gecikmesi ile ilgili genel bir sorun var mi acaba?

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 20 Ocak 2023; 0:12:10 >
  • sinan681 kullanıcısına yanıt
    Ptt dağıtacak, dağıtılacağı gün tlf nuna mesaj gelecek, kaçırma...

• Cevabiniz icin tesekkurler. 2 ocaktan beri Turkiye’de, hala gelmemis olmasi normal midir? Bekleyecegiz o halde.

• aliexpress standart shipping'de, vergiside ödeme sayfasında ödediğimiz kargolar, aras kargo ile dagitilmiyor muydu ? bana hep öyle oldu en azından.

ilk defa vergisini ödediğim paket için ptt den mesaj geldi bugun. ptt ne alaka bilen var mi ?

• sharkemir S kullanıcısına yanıt
    Çok yoğun oldu mu Aras Pttye paslıyor

• arkadaşlar 10 ocak da satın aldığım metal telefon tutacağını satıcı hala göndermedi. sorduğumda bahar şenlikleri , çin bayramı filan bişeyler deyip duruyor. hatta istersen iptal et şenlikler bitmeden göndermem dedi. aliexpress in yardım ve online chati ne bağlanamadım. tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum ne yapmam lazım

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!aliexpress.com
    19.57TRY 84% OFF|Alüminyum telefon Tripod dağı soğuk ayakkabı dağı, destek dikey ve yatay, evrensel ayarlanabilir kelepçe iPhone 12 11 Pro| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004841506655.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.6f113d12OOHAgb&gatewayAdapt=glo2tur
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    22 ocaktan 5 Şubat'a kadar tatil için Çin bayramı var; bu tatilde hiçbir satıcı bakmaz… beklemek zorundasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORGUMEMURU -- 24 Ocak 2023; 15:38:37 >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

10 ocak da sipariş vermiştim ben.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Çin yurtdışına çıkış gümrük deposunda da bekliyor olabilir, ya da 3-5 gün sonra uçak İstanbula yola çıkıverir, bilemeyiz...

• kendorf kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar kendi soruma kendim kumar oynayarak cevap buldum.

7 günde gümrüğe girdi. 8. gün gümrükten çıkmış ve PTT LP kodu ile sms gönderdi.

Aldığım ürün 127, vergi 38, kargo 31 euro.

Ürün sol el için joystick. Bunun bir de sağ el olanından lazım. Onu da sipariş versem ilk siparişim yüzünden problem yaşar mıyım?

• Vergisi peşin ödenmiş, takip kodu sadece rakamdan oluşan kargoları hangi şirket dağıtıyor?

• methamz kullanıcısına yanıt
    Ptt

• Arkadaşlar merhaba vergisi ödenmiş bir siparişim var ama 2 yüzle başlayan bir kod değil de SunYou şirketine verilmiş kod SYRM ile başlıyor

Ptt ile mi geliyor takibini yapabiliyor muyuz acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar sparisim de bu sekilde bilgiler var 10 gun oldu daha çin den çıkmadi urunlerim bu ne analama geliyor.

Beklesek gelirmi yada anlasmazlikmi aciyim

• netkolik21 N kullanıcısına yanıt
    Ptt ile gelir ama burda tekrar vergi istenebilir...

• Syrm kodlu kargom tam 40 günde geldi. Sitede sipariş verirken gümrük ücretini ödememe rağmen kapıda PTT vergi aldı. Syrm gerçekten pişmanlık.

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden almıştınız?

• 
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.