Bulunduğun şehre geldiği kısmı hatalı. Şu an gümrüğe sunulmak üzere yolda. (Linehaul kısmı herkeste öyle görünüyor). Birkaç gün ila sekiz on gün içinde gümrüğe sunulur. Gümrükte sorun çıkmazsa, sonrasında 3-5 gün içinde ptt yoluyla sana ulaşır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1071. sayfa)
-
-
Anladım,çok teşekkür.
O halde 5.gün memlekete girmiş oldu ürün, baya hızlı oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 4 Nisan 2023; 13:6:20 > -
Zaten ürünün ülkeye girmesi ülkeye girdikten sonra size ulaşmasından daha kısa sürüyor. Komik valla :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 gündür linehaul office'de benimkiler. Hadi bakalım...
Tasnif merkezinde işlem gecikmesi diyor bende ne demek bu yoğunluk mu var acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 6 Nisan 2023; 21:53:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 1 ayda Aliexpress'ten üçüncü alışverişim bu ama hiçbiri İstanbul'da bu kadar oyalanmamıştı. Normal midir bu sizce?
-
Böyle Türkçe olarak nereden takip ediyorsunuz?
Aliexpress’in kendi sayfası Türkçe görünüyor bende.
Bir aydır Aliexpress'te indirim günleri olduğu için epey alışveriş yapan var, bu yoğunluktan dolayı da transfer noktalarında yığılma var sanırım.
Benim paket de 5 gündür aynı durumda.
Bazen tasnif merkezindeki süre uzayınca o güncelleme çıkıyor. Ama aynı gün ya da ertesi gün tasnif merkezinden çıkıyor genelde.
Eğer o şekilde bir hafta ya da daha uzun süre kalırsa dispute açabilirsiniz.
Evet gümrük öncesi son transfer noktalarında yığılma var sanırım. Normalde 2-3 gün olan süre 2 haftaya kadar uzadı bu aralar.
Anladım bilgi için teşekkürler.
Yola çıkış ulaşım merkezine vardı diye değiştirmişler hocam önce ki alışverişler de 10. Günde gelmişti bakalım bu nasıl olacakquote:
Orijinalden alıntı: bulutsuzgeceEvet gümrük öncesi son transfer noktalarında yığılma var sanırım. Normalde 2-3 gün olan süre 2 haftaya kadar uzadı bu aralar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki hafta mı?.... Bekleyelim bakalım
3 gün oldu ama gümrüğe girmedi bekliyoruzzzz
-
Arkadaşlar benim kargoda gelişme var gümrüğe sunuldu şuanda kayda geçtiler :)
-
Gözün aydın darısı bize :)
Hadi bakalım inş :)
-
-
Güncellemeye bakılırsa gümrükten geçmiş gibi görünüyor. İthalat gümrük muayenesi tamamlandı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X