Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1073. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
228
Favori
1.248.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimki gümrükten geçmiş direkt. Dağıtımda diyor yarın gelir sanırım..:) sorun çıkmadan gelmesine sevindim yoksa uğraş dur... Herkesin kargosu gümrük görevlilerin gazabına uğramadan sağ salim gelir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada benimki linehaul office'da 10 gün kalmıştı. Benim gibi çok bekleyen varsa endişelenmesin yani

• Siteden iki alışverişim vardı, ikiside 2 nisanda linehaul office kısmına geldi. Biri orada kaldı asla ilerlemiyor ama diğer paketimi 7 nisanda teslim aldım. Çok garip ve saçma değil mi? Neler oluyor anlamış değilim ama çok sıkıntıya girmeye başladım. (beklediğim ürün 1adet kablosuz kulaklık)

• Konunun başlığını "2 Nisan yığılma mağdurları" diye değiştirmek lazım :)

• Elusnuga kullanıcısına yanıt

Direk geçmiş derken, herhangi bir gümrüğe sunulma aşaması görünmedi mi takipte? Doğrudan PTT'den mesaj mı geldi linehaul aşamasında beklerken?

• atlas15 A kullanıcısına yanıt

2-6 Nisan arası gelenler arafta kaldı resmen.

7 Nisan ve sonrası bir şekilde gümrüğe girip çıkmaya başladı.

Bakalım inşallah bizimkilere de sıra gelir.

• Neyse 2 Nisan’da takılıp kalan tek benimki değilmiş diye sevindim konuyu okuyunca :)

Mağdur olan kişi çok olunca bir şekilde çözüleceğini düşünüyorum.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

2 Nisan mağdurlarından kargosu dağıtıma çıkan olursa burada paylaşsın :) Diğerlerine de umut olur.

Muhtemelen ilk hafta gelen kargolar yığıldı, onların üstüne gelenler de ayrı yığıldı. Bir sondan bir baştan azar azar gümrüğe alıyorlar tahminimce.

Bu arada Aliexpress'te yine indirim günleri başladığı için yığılma azalmadan sürüyor olmalı, bizimkilere nasıl ve ne zaman sıra gelecek bilemiyorum.

(Kargolar bayram tatili girene kadar o yoğunluktan çıkamazsa bir daha da zor çıkar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 12 Nisan 2023; 14:1:27 >
  • 2 Nisan tarihli gönderim için az önce ptt'den mesaj aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iczeleven kullanıcısına yanıt
    Darısı tüm gelmeyenlere inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1271 -- 12 Nisan 2023; 19:6:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iczeleven kullanıcısına yanıt

Darısı bizlere inşallah, hayırlı olsun. 😊

Her gün gözümüz telefonda.

• bulutsuzgece B kullanıcısına yanıt

Gümrüğe sunulması, gümrükten çıkması vs hepsi bir gün içinde oldu hızlıca yani. Vergisi ödenmiş kargo olduğu için gümrük işlemleri çok hızlı oldu sanırım.

• Yarın güncelleme gelir umarım hepimize.

• Benim de 2 nisanlı kargom gümrüğe girmiş

• 2 Nisandan beri bekleyen 2 kargomdan bir tanesi gümrüğe girmiş görünüyor.

• namenola kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir 10 günde orada beklemez

• samet1271 S kullanıcısına yanıt

inşallah Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! 

• benim 2 nisan hala aynı, bir değişiklik yok :(

• Benim 2 Nisan tarihli gönderi de dün gümrüğe girmiş ama bugün bir güncelleme yok duruyor.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Müjdeli haberle geldim.

2 Nisanda linehaul arrived-Turkey (uzun mesafeli nakliyat merkezine ulaştı) konumuna geçen gönderim hakkında çok şükür az önce PTT'den mesaj aldım.

Yarın ya da öbür gün ulaşır sanırım. Darısı sizlere olsun inşallah arkadaşlar.

Geriye bir tek 6 nisan'da linehaul durumuna geçen paketim kaldı. O da belki 3-4 gün sonra gümrüğe girip çıkar.

Ama bu 2 nisandaki benim çok beklediğim, kızım için aldığım bir şeydi. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.

Sizlerden de güzel haberler almak dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.