Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1074. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.704
Cevap
228
Favori
1.248.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Darısı başımıza yazacaktım ki az evvel bana da PTT mesajı geldi. Artık umalım bayram arkasına sarkmadan teslim edilsinler :)

Teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır alışveriş yapardım hiç sorun yaşamazdım. 75 gün boyunca paranı da alamıyorsun ürün gelmeyince. Giden zamana da yazık. PTT insanı zaten yalanlarla çileden çıkarıyor. Dün yine sipariş verdim. Bakalım bu defa nasıl olacak.

Vergi vererek aldığım üründen vergi istemezler inşallah. Bu şekilde şikayetler okudum iyice canım sıkıldı.

• bir tek ben mi kaldim iki nisan'dan linehaul'da takılı kalan?

• atlas15 A kullanıcısına yanıt

Eli kulağındadır, sizinki de çıkar ortaya yarın falan.

İnşallah sağ salim kavuşursunuz siparişinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 14 Nisan 2023; 7:37:24 >
  • standart shipping ile hizmet vermeyi durdurdu :) Takip ile almak hem alıcı hem satıcı için ne iyisi. Kıyıp para farkına alacaksınız arkadaşlar

• Benimki de çıktı sonunda, kalan yoktur umarım başka.

• atlas15 A kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın.

Benim 2 Nisanda Türkiye'ye gelen (uzun bekleyişten sonra dün gümrüğe giren) kargom bugün teslim edildi sonunda.

Sonradan 6 Nisan'da gelen de bugün gümrüğe girdi, PTT'ye geçmesini bekliyorum. İnşallah o da sağ salim geçer.

• Benim uzun zamandır bekleyen 2 kargomdan dün gümrüğe girip çıkan kargomu bugün PTT teslim etti.

Diğeri de mesaj gelmedi ama barkod numarası ile sorguladığımda PTT tarafından kabul edilmiş görünüyor.

Artık kimsenin kargosu kalmamıştır umarım.

• namenola kullanıcısına yanıt

Galiba 2 Nisan mağduru kalmadı.

Eğer kalmadıysa herkese geçmiş olsun diyelim ☺️

Bugün 6 nisanda gelen kargom da gümrüğe girip çıktı.

• Aliexpresste 5 sipariş olarak mı limit var aylık? 10 adet aynı üründen alsak değeri limit altındaysa sorun olmaz değil mi?

• huncacare kullanıcısına yanıt
    Çok ufak bir şey değilse göze batar ve ticari sayabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir tane Xbox kolun rb LB tuşunu alacağım ürün 40 tl dün 50 tl vergi çıkartıyordu AliExpress bugün 60 tl vergi gösteriyor. Hesaplama.net den 40 tl için gümrük vergisi hesapladığında 36 tl vergi çıkıyor aliexpress 60 tl vergi çıkartıyor. Fazla kısım teslimat sonrası iade oluyor mu?

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Yok AliExpress her türlü cebe atar

• SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

Hocam peki aynı fiyat dün 50 tl vergi gösteriyordu bugün 60 tl bu nasıl oluyor bunun bir matematik formülü hesabı yok mudur

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu kur makasları aşırı açık olduğundan fiyat farkı çıkmış olabilir...

• huncacare kullanıcısına yanıt

Eğer uygulama değişmediyse aylık olarak 5 paket limiti var. (Tek pakette 10 ürün olabilir sorun yok ancak ticari sayma ihtimalleri olabilir belirli büyüklükte ise)

Paket sayısı 5'ten fazla olursa, aynı ya da farklı üründen olması durumu değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 16 Nisan 2023; 20:35:17 >
  • (10) Kararın 126 ncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1) ve (3) numaralı alt bentleri kapsamında, aynı kişi adına bir takvim ayında en fazla beş taşıma senedi muhteviyatı eşyanın, aynı veya farklı cinste olup olmadığına bakılmaksızın, serbest dolaşıma girişine izin verilir. Beş taşıma senedi sayısının aşılması durumunda, aşan miktarın bir sonraki aya devredilerek basitleştirilmiş gümrük beyannamesine konu edilmesine izin verilmez ve Kararın 126 ncı maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında işlem tesis edilir.

• Teşekkürler cevap için. Bu arada kargomdan hala ses seda yok. Kargo İşlem Merkezinde görünüyor (iade yazıyor)

Yeni siparişler verdim ama kibrit kutusu kadar birşey. (SMD mikrodenetleyiciler) Önceden aliexpress dışında başka ülkelerden de alışveriş yapıyordum vergi filan ödemeden sorunsuz 2-3 haftada elimde oluyordu. İnşallah yeni siparişlerde aynı sorunu yaşamam yoksa PTT yi basarım valla.

• 09.04.2023 te varış yapan ürünüm daha bugün gümrükten geçip ptt ye verildi.

• Marttan Nisan'a sarkan siparişlerim dahil bu ay 4. Sipariş. Bisiklet Ön ışığı aldım. 100 liralık şey gümrükte takıldı mı böyle bir uyarı ilk defa aldım.

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

• 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.