Şimdi Ara

Aliexpressden Gelen Kargolar Nerede Toplanıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunluğu "China Post Ordinary Small Packet Plus" gönderilmiş siparişlerim vardı. Takip edilemiyorlar. Sipariş detaylarında "2015.11.01 10:58 (GMT-7): In transit (shipped by air) " diyor. 2 hafta oldu illaki gümrükten geçmiştir.

Şimdi bu kargolar nerede toplanıyor? Dağıtım merkezi neresi? Ptt nin bu konular ile alakalı bir numarası var mı konuşabileceğim? Yani başakşehir dağıtım merkezi falan yazıyor bazı yerlerde ama tam bulamadım. Yerleri belli ise gidip kendim alıyım oradan yoksa getirmeleri aylar sürecek böyle giderse. Şimdi ufak ürün iyice geciktirirler böyle bir imkanımız var mı? Arayıp soracam geldiyse gidip kendim alacam yerinden olay bu.

• emretek61 E kullanıcısına yanıt
    Hocam %99 gelmez takipli degilse bende ilk baslarda aliexpress den alisveris yaparken dikkat etmiyodum ama artik takipli air mailden baska hic bulasmiyorum almiyorum cunku 10 a yakin oyle siparis verdim anca bi tanesi geldi o da 56 gün takipsiz olmasi hem gelmiyo hemde gelse bile çok geç geliyo takipli aldiniz mi 1 ayı bile bulmuyo gelmesi koruma süresi 10-15 gün kalana kadar bekleyin dispute acip paranizi geri alin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61

Hocam %99 gelmez takipli degilse bende ilk baslarda aliexpress den alisveris yaparken dikkat etmiyodum ama artik takipli air mailden baska hic bulasmiyorum almiyorum cunku 10 a yakin oyle siparis verdim anca bi tanesi geldi o da 56 gün takipsiz olmasi hem gelmiyo hemde gelse bile çok geç geliyo takipli aldiniz mi 1 ayı bile bulmuyo gelmesi koruma süresi 10-15 gün kalana kadar bekleyin dispute acip paranizi geri alin bence

Arayıp isim versem geldi mi gelmedi mi bakamazlar mı? Bide her yere baktım gelir ama geç gelir diyorlar gelmez diyen pek görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretek61

quote:

Arayıp isim versem geldi mi gelmedi mi bakamazlar mı? Bide her yere baktım gelir ama geç gelir diyorlar gelmez diyen pek görmedim.

Gelir hocam ama dedigim gibi ortalama 45-60 günde geliyo takipsiz olanları bir kenara atiyolar zaten allaha emanet takipliler taattutlu oldugu icin sorun olmuyo insallah en kisa surede gelir

• Hayır hocam maalesef isimle olmuyor.Topkapı ve B.evler
    Takipsiz postaların hiç bir yerde kaydı yok, o yüzden tamamen Çinli ve Türkiyedeki posta memurlarının insafındasın.

Gearbestten 3 dolara led aldım, 3 dolarlık şey için 2 dolar takip kodu parası mı vericem dedim takipsiz aldım, bugun 75. gün :D

artık ledler kimin evini aydınlatıyor bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Hayır hocam maalesef isimle olmuyor.Topkapı ve B.evler

Anladım da ptt kargo istek öneri kısmında bu yazıyor. İsim ile oluyor sanırım detay verince yani.
     Aliexpressden Gelen Kargolar Nerede Toplanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yurtiçi içindir o bence)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    kargonun takipli veya takipsiz olduğunu nasıl anlayabiliriz

R17XXXXXXCN Diye numara var sipariş te bu takipli olup

eğer takipsiz olsaydı üstteki bu numara olmayacaktı orda o şekilde mi anlıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

kargonun takipli veya takipsiz olduğunu nasıl anlayabiliriz

R17XXXXXXCN Diye numara var sipariş te bu takipli olup

eğer takipsiz olsaydı üstteki bu numara olmayacaktı orda o şekilde mi anlıyoruz

Track 17 sitesinde takip edemiyorsan takipsiz kargodur..
  • quote:

Sana gelmedi diye herkese gelmeyecrk zaten. Bide oran vermis %99 gelmez diye benim en az 20 alisverisim oldu hepside takipsiz kargo ve maksimum 1 ayda elime gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Sana gelmedi diye herkese gelmeyecrk zaten. Bide oran vermis %99 gelmez diye benim en az 20 alisverisim oldu hepside takipsiz kargo ve maksimum 1 ayda elime gecti

Benim gelmedi hocam ya benim oldugum bolgede biri cepliyo bilemiyorum kendi acimdan konustum ben

• Gerbest ve banggodd dan takipsiz kargolu ürünler aldım şu 0,01 $ olanlardan 60 günü buldu gelmesi ama geldi. Geçen ay ebayden 4 alışverişim oldu. 3 tanesi takipsiz 1 tanesi takipli. 2 takipsiz henüz gelmedi diğer takipsiz ise takipli kargodan 2-3 gün önce geldi. 11.11 de aliexpress den 10 parça ürün aldım yarısı takipli yarısı takipsiz bakalım ne olacak. Takipsiz kargonun ne zaman geleceği yada gelmeyeceği şansa kalmış genellemek yanlış oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar çoğunluğu "China Post Ordinary Small Packet Plus" gönderilmiş siparişlerim vardı. Takip edilemiyorlar. Sipariş detaylarında "2015.11.01 10:58 (GMT-7): In transit (shipped by air) " diyor. 2 hafta oldu illaki gümrükten geçmiştir.

Şimdi bu kargolar nerede toplanıyor? Dağıtım merkezi neresi? Ptt nin bu konular ile alakalı bir numarası var mı konuşabileceğim? Yani başakşehir dağıtım merkezi falan yazıyor bazı yerlerde ama tam bulamadım. Yerleri belli ise gidip kendim alıyım oradan yoksa getirmeleri aylar sürecek böyle giderse. Şimdi ufak ürün iyice geciktirirler böyle bir imkanımız var mı? Arayıp soracam geldiyse gidip kendim alacam yerinden olay bu.

ptt görevlilerin hepsi dinsiz imansız, yüzde yüz emin olabilirsin, inanmayan 100 tane takipsiz ürün sipariş etsin, 1 tane de takipli, bakalım hangileri gelecek
    Allahın görüp görmediği önemli değil ptt çalışanı için, senin görüp görmemen önemli, yani takip numarası

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Arkadaşlar çoğunluğu "China Post Ordinary Small Packet Plus" gönderilmiş siparişlerim vardı. Takip edilemiyorlar. Sipariş detaylarında "2015.11.01 10:58 (GMT-7): In transit (shipped by air) " diyor. 2 hafta oldu illaki gümrükten geçmiştir.

ptt görevlilerin hepsi dinsiz imansız, yüzde yüz emin olabilirsin, inanmayan 100 tane takipsiz ürün sipariş etsin, 1 tane de takipli, bakalım hangileri gelecek
    Allahın görüp görmediği önemli değil ptt çalışanı için, senin görüp görmemen önemli, yani takip numarası

Valla 100 olmasa da 20-30 arası takipsiz sipariş verdim bile. ilk sipariş verdiğim bazı ürünler geldi hatta bir tanesi 27.10 da ödeme yaptım "2015.10.28 20:51 (GMT-7): In transit (shipped by air)" oldu şuan 20.10 da ödeme yaptığım ürünle beraber geldi.

• benim 30 siparisimin 1 i gelmedi, alayi takipsizdi..5 tanesi de dispute sonrasi geldi.. gelmeyen urunu satici yollamadi buyuk ihtimalle, simdi baktim yorumlara.. turklerden hic kimseye gelmemis.. bu da sanirim ptt yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Takipsiz postaların hiç bir yerde kaydı yok, o yüzden tamamen Çinli ve Türkiyedeki posta memurlarının insafındasın.

Gearbestten 3 dolara led aldım, 3 dolarlık şey için 2 dolar takip kodu parası mı vericem dedim takipsiz aldım, bugun 75. gün :D

artık ledler kimin evini aydınlatıyor bilemiyorum

bana 2.5 ayda gelmisti gb den led, umudunu yitirme

• quote:

Hocam sizin postaci bisey yapiyor olabilir. Yani anlayin iste acik yazmadim. Ptt.gov.tr den sikayet olusturun. Bundan sonrasi icin faydasini goreceksiniz. İlgilenirler ve postaci tirsar.ben yaptim 2 3 kez aradilar. Sikayetimi geri cekmem icin rica minnet ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Kasım 2015; 21:34:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.