Şimdi Ara

Aliexpresten şuan ürün geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırdım ama tam cevap bulamadım. Aliekspressten bir ürün bakıyorum Türkiyeye gönderimi var. Şuan aliexpressten ürün alsak gelir mi acaba? .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geliyor, hiç bir sorun yok. Daha geçen teslim aldım.

Milyarlık Çin'de günde 20,30 tane vaka çıkıyor bizde 3000,4000. Adamlar bizden daha güvenli, hayat normale döndü orada. Neresi riskli anlamadım. Zaten yarın vaka sayımız Çin'i geçmiş olacak. Kaldı ki üstüne adma hapşurmuş olsa bile bir kaç saate ölüyor damlacık yolu ile bulaştığı için.

• geliyor . üstelik ürün başına 1 adet covid 19 promosyonu var.
    alma ! ne kendini nede çevreni zarara sokma !
  • Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: gsli_bey

geliyor . üstelik ürün başına 1 adet covid 19 promosyonu var.
    alma ! ne kendini nede çevreni zarara sokma !
    Hediye maske gönderiyorlar yani?
    Zaten gelmesi 2 ayi buluyor, covid movid kalmaz o kadar zamanda. Postacidan gecmesi daha yüksek ihtimal. Öte yandan bu salgin isi cikmadan da gelen paketleri actiktan sonra elimi yikiyordum zaten, bir sey degismedi.
  • Geliyor, hiç bir sorun yok. Daha geçen teslim aldım.

Milyarlık Çin'de günde 20,30 tane vaka çıkıyor bizde 3000,4000. Adamlar bizden daha güvenli, hayat normale döndü orada. Neresi riskli anlamadım. Zaten yarın vaka sayımız Çin'i geçmiş olacak. Kaldı ki üstüne adma hapşurmuş olsa bile bir kaç saate ölüyor damlacık yolu ile bulaştığı için.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uçuşlar iptal edildi dediler ya o yüzden emin olamadım nasıl gelecek diye. Teşekkürler.

• Eğ kafanı, geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böyle bir ürün var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nolur nolmaz çin yalan söylüyodur ölüm fazladır. Bu ara birşey almayın virüslü gelebilir ürün

• ben devamlı alıyorum geliyor üstelik eskisinden daha hızlı geliyor ayrıca virüs mirüs hikaya adamlar bizden bin kat daha ahlaklı ticarette.
  • Ben banggooddan birşeyler aldım 11 günde geldi valla.
  • geliyor. yakın zamanda siparişim geldi. bende şaşırdım gelmez diyordum..
  • Geliyor. Ve PTT sitesinde "Koronavirüs SSS" kısmını okursanız kargo yolu ile virüs bulaşırmı sorusuna: "DSO kargo ile virüsün bulaşmayacağını açıklamıştır" gibi bir ifade var.

Yine de ne olacağı belli olmaz tabi

• Artik cok hızlı geliyor

• Artık Çin'den alışveriş yapmıyorum, fırsatçılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Geliyor, hiç bir sorun yok. Daha geçen teslim aldım.

Sican maymun yiyen adamlar degilde bizmi suclu olduk bu hastalik agactanmi geldi?
    Bizden daha guvenliymişte bidi bidi bidi
    Cok sacma olmus cevap

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Çin hiç bir zaman gerçek rakamları açıklamadı. Amerika, İngiltere, Fransa gibi ülkeler bile bunu söylüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.