Şimdi Ara

Alın Kemiğini düzeltme işlemi nerede yaptırılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kaşlarımın üstünde yani alın bölgesinde kemikten şişlik var resimdeki gibi yani kaşların üstündeki kemik ileriye doğru çıkık ve dolgun;
    ben bu kemiği törpiletip, düzleştirmek istiyorum ama çok endişeliyim.

bunu türkiyedeki doktorlar becerebilir mi sizce? çünkü belçikadaki bir doktora mesaj attım, kaşların üstündeki kemik bölgesini zımparalayıp düzleştirmek sorun değil ama burun üstündeki kemikte delik var dedi. orası çok riskli, burunla biraz oynayıp ve ortaya titanyum levha takarak bunun üstesinden gelebiliyoruz dedi ama belçikaya gidip geliş, ameliyat parası derken 20.bin euro gibi bir rakam çıkıyor :( bide bu işlemi genelde cinsiyet değiştirme ameliyatlarında erkeklere yapıyormuş.

bunun için türkiyedeki hastane ve doktorları araştıracağım, önenerebileceğiniz hastane ve doktorlar var mı acaba?
    bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerinide duymak isterim, teşekkürler..

* Yukarıda bahsettiğim dostorum web sitesini edindim;
    http://facialfeminization.eu/prosedurler/alin-bicimlendirme/?lang=tr#!lightbox[83]/0/

İşte ben bunu istiyorum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 16 Haziran 2012; 14:16:53 >

• dalgamı geçiyorsun
  • ne bakımdan?
  • alın kemiği çıkıklığı nedir ya ben normal görüyorum fotonu
  • ya yetişkin bir insana benziyorsun böyle saçma birşey nasıl diyorsun anlamadım doğrusu
  • Değerli dostum saçma buluyorsan yazma, kendi işine bak...ben gayet ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Arkadaşlar benim kaşlarımın üstünde yani alın bölgesinde kemikten şişlik var resimdeki gibi yani kaşların üstündeki kemik ileriye doğru çıkık ve dolgun;
    ben bu kemiği törpiletip, düzleştirmek istiyorum ama çok endişeliyim.

bunu türkiyedeki doktorlar becerebilir mi sizce? çünkü belçikadaki bir doktora mesaj attım, kaşların üstündeki kemik bölgesini zımparalayıp düzleştirmek sorun değil ama burun üstündeki kemikte delik var dedi. orası çok riskli, burunla biraz oynayıp ve ortaya titanyum levha takarak bunun üstesinden gelebiliyoruz dedi ama belçikaya gidip geliş, ameliyat parası derken 20.bin euro gibi bir rakam çıkıyor :( bide bu işlemi genelde cinsiyet değiştirme ameliyatlarında erkeklere yapıyormuş.

bunun için türkiyedeki hastane ve doktorları araştıracağım, önenerebileceğiniz hastane ve doktorlar var mı acaba?
    bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerinide duymak isterim, teşekkürler..

* Yukarıda bahsettiğim dostorum web sitesini edindim;
    http://facialfeminization.eu/prosedurler/alin-bicimlendirme/?lang=tr#!lightbox[83]/0/

İşte ben bunu istiyorum;

bu konuda bir gelişme var mı gören duyan yok mu .Bu arada yukarıda verilen link çalışmıyor
    bu konuda bir gelişme var mı gören duyan yok mu .Bu arada yukarıda verilen link çalışmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.