Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trktlh

Intel i7-4960X $1,049.99
    EVGA X79 Dark $443.37
    EVGA GeForce GTX 780Ti X3 $2.187
    Corsair Professional Series AX 1200i $301.99
    Rosewill Gaming Super Tower Computer Case BLACKHAWK-ULTRA $189.99

TOPLAM: Yaklaşık 4.170 Dolar ediyor.Monitör hariç.4 K monitörle anca böyle full ultra da takılabilirsin.780Tİ SLI zor zoruna yeter bazı oyunlarda 4 K da yetersiz kalır.Bu yüzden 3x SLI yapmak zorundasın.İşlemcinde besler.Kasayı önerdiğimden şaşma.SLI durumunda kartlar ısınacaktır.Bu yüzden soğutması mükemmel bir kasa seçtiğimi düşünüyorum.4 k monitörle birlikte 4.868 Dolar ediyor.Paran artarsa gümrük vergi felan...

+1
    Daha ne olsun.bence süper bir sistem olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam, "trktlh"adlı arkadaş güzel bir öneride bulunmuş.ben olsam 690'ı R9 295x'e tercih etmem.

• bilmiyorum ki anakartla işlemciyimi değiştirim birde monitörde alacam yani o 4K monitörü birde yurtdışında kendisi alıp bana gönderse yine mi vergi kesiliyor hediye gibi bişey olmuyormu
  • Para bol harcamak lazım İki şekilde de israf nasıl olsa
    @dekstop's surgeon

Aynen.4K için piyasa da ekran kartı yok.Üreticiler 3 gpu lu ekran kartı üretmeye başlasınlar bence
    @xdeliruzgar

Sen benim dediğim sistemi topla hayatını yaşa
    @tufanoo

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Bu monitoru rusyada bulduk fakat getirirken problem olurmu diye ozellikle havalimanı gumruk muhafazaya gidip bilgi aldım. Olay sudur arkadaslar; 42'' e kadar olan ve goze batmayan ozellikle televizyon ozelligi (yani bandrole tabi olmayan) monitorlere 1 tane olmak kaydı ile birsey demiyorlar. Kesinlikle ticari mal olmayacak. Buraya kadar tamam..

Gel gelelim monitorun forumda yapılan incelemesinde r9 295x2 yi yerlerde suruklemesini saskınlık icinde seyrettik. Ben 4000 tl verip ekran kartı alacagım 25 fps verecek ve ayar kısmak zorunda kalacagım. Olmaz oyle iş deyip asus unhttp://rog.asus.com/296652014/news/rog-announces-the-pg278q-swift-27-inch-wqhd-g-sync-gaming-monitor/
    monitorunu beklemeye basladık. Ben 4k 60 hz monitor yerine 2k 120hz almayı tercih ederim. Sebebi de o 4k yı oynatacak ekran kartının olmamasıdır. Su anda piyasada, 4tane 16x ile x79 plaformunun en ozellikli ve en pahalı kartı olan asrock extreme 11 http://www.asrock.com/mb/Intel/X79%20Extreme11/ bile bu konfigurasyona yetmeyecegi icin tamamen hayal. Dusunun 4 tane 780 ti yada 4 tane r9 290x ile sistem topluyorsunuz 45 fps alıyorsunuz. O kadar para verip 45 fps alan adam o makinayı camdan asagıya atar.

Size nacizane onerim ; elinizdeki monitor zaten 120 hz ve 3d ozellikli bir monitor ekran kartınız o monitore hayli hayli yeter. İlla eksik birsey arıyorsanız monitor ve ekran kartına dokunmadan z97 platformuna gecebilirsiniz. İlerde 2k 120hz monitor cıkınca r9 295x2 ile yolunuza devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Bu monitoru rusyada bulduk fakat getirirken problem olurmu diye ozellikle havalimanı gumruk muhafazaya gidip bilgi aldım. Olay sudur arkadaslar; 42'' e kadar olan ve goze batmayan ozellikle televizyon ozelligi (yani bandrole tabi olmayan) monitorlere 1 tane olmak kaydı ile birsey demiyorlar. Kesinlikle ticari mal olmayacak. Buraya kadar tamam..

Gel gelelim monitorun forumda yapılan incelemesinde r9 295x2 yi yerlerde suruklemesini saskınlık icinde seyrettik. Ben 4000 tl verip ekran kartı alacagım 25 fps verecek ve ayar kısmak zorunda kalacagım. Olmaz oyle iş deyip asus unhttp://rog.asus.com/296652014/news/rog-announces-the-pg278q-swift-27-inch-wqhd-g-sync-gaming-monitor/
    monitorunu beklemeye basladık. Ben 4k 60 hz monitor yerine 2k 120hz almayı tercih ederim. Sebebi de o 4k yı oynatacak ekran kartının olmamasıdır. Su anda piyasada, 4tane 16x ile x79 plaformunun en ozellikli ve en pahalı kartı olan asrock extreme 11 http://www.asrock.com/mb/Intel/X79%20Extreme11/ bile bu konfigurasyona yetmeyecegi icin tamamen hayal. Dusunun 4 tane 780 ti yada 4 tane r9 290x ile sistem topluyorsunuz 45 fps alıyorsunuz. O kadar para verip 45 fps alan adam o makinayı camdan asagıya atar.

Size nacizane onerim ; elinizdeki monitor zaten 120 hz ve 3d ozellikli bir monitor ekran kartınız o monitore hayli hayli yeter. İlla eksik birsey arıyorsanız monitor ve ekran kartına dokunmadan z97 platformuna gecebilirsiniz. İlerde 2k 120hz monitor cıkınca r9 295x2 ile yolunuza devam edersiniz.

hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz benim için görsellik çok önemli oyüzden 4K ya geçmek istiyorum monitörü değiştirip monitörü kaldırcak ekran kartı beklesem olurmu
    birde işlemcim çok eski değilmi tam anlamıyorum şuan sanki yeni işlemciler çıkıyor 8 çekirdekli yani teknoloji hergün yeni bir şey çıkarıyor hızına yetişmek için hiçbirşey almamak lazım zorla para topladım 4k geçim diye
    ama görüşlerinizden hayal kırıklığına uğruyorum yani şaşırdım kaldım Açıkçası o Monitörede hayran kaldım kimbilir nasıl görüntüsü vardır
    birde ben bu nu direk amazondan kendim almaya kalksam gümrükten çok para keserlermi yoksa yurtdışından direkmi göndersinler
    belki arkadaşlar kızacak israf yapıyorsun diye ama inanın bilgisayardan başka hiçbir zevkim yok yani kahvesiymiş boş boş gezmesiymiş
    alimmi almiyimmi bekliyeyimmi ne yapayım bilmiyorum

• güzel paralar

Allah bizlerede nasip etsin, tavsiyeler süper şimdiden hayırlı olsun aldığında fotoğrafları yükle mutlaka
  • hocam alim almiyim şaşırdım kaldım acaba bu ekran kartına yazılımla iyileşme gelmezmi yani 4K da fps yükselmemzi
  • başka önerisi olan arkadaş yokmu
  • Konuyu tam takip edemedim 1-2 sene sonra getirtme imkaniniz varsa bence bekleyin

• Işlemci: 4930k
    Anakart : rampage black edition
    Psu: ax 1200i

Temeli sağlam bir sistem kurmanı öneririm.

• 4930 K
    Asus rampage iv black edition
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    16 gb vengance pro 1866 mhz ram
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    8 tane aerocool fan kirmizi ledli (h110 a 4 tane fan lazim)
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreacikay -- 16 Mayıs 2014; 23:38:22 >
  • 10.000 Liralık sistem toplıycak adam tavsiyeyle iş yapmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Intel i7-4960X $1,049.99
    EVGA X79 Dark $443.37
    EVGA GeForce GTX 780Ti X3 $2.187
    Corsair Professional Series AX 1200i $301.99
    Rosewill Gaming Super Tower Computer Case BLACKHAWK-ULTRA $189.99

TOPLAM: Yaklaşık 4.170 Dolar ediyor.Monitör hariç.4 K monitörle anca böyle full ultra da takılabilirsin.780Tİ SLI zor zoruna yeter bazı oyunlarda 4 K da yetersiz kalır.Bu yüzden 3x SLI yapmak zorundasın.İşlemcinde besler.Kasayı önerdiğimden şaşma.SLI durumunda kartlar ısınacaktır.Bu yüzden soğutması mükemmel bir kasa seçtiğimi düşünüyorum.4 k monitörle birlikte 4.868 Dolar ediyor.Paran artarsa gümrük vergi felan...

Ben de o işlemcinin israf olduğunu düşünüyorum. Yerine 4930k koyup, ssd raid abanılarak müthiş bir tecrübe elde edilebilir. Tabi ben olsam 2k hedefi koyup 2 tane 290x cf sistem kurup ses kartı ve ses sistemine falan abanırdım. Bir de oyuncu bileşenlerine. Gelecekte bütçe el verirse ben de böyle bir canavar toplarım artık

• Para bol madem bende x serisi koydum.bende olsam custom sivi soğutma yaparım

• Kendisi alip yollasa bile gumruge takilir. faturasiz kargo gumrukten girmez faturalar da ustunde olacagindan birde burada vergi odeyeceksiniz. urunler+kargo+gumruk masrafi derken bir suru ugras. bir de ust sinir olayi var 1500€ yanlis hatirlamiyorsam dengi kadar dolari gecerse ticari oluyor, bu durumda paketler ayri zamanlarda yollanacak ki sinir asilmasin vs vs. O kadar ugras o kadar para zahmet sonrasi garantisiz bi sistem olacak elinizde. Bence degmez ama aklinizda baska yol varsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreacikay

4930 K
    Asus rampage iv black edition
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    16 gb vengance pro 1866 mhz ram
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    8 tane aerocool fan kirmizi ledli (h110 a 4 tane fan lazim)
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

hocam bu monitöre benim şuanki sistemim zaten yetiyor Ben özellikle 4k Monitör için sistem işitiyorum oda yorumlara bakılırsa şuan bu mümkün değil gibi görülüyor tavsiyeniz için çok teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

10.000 Liralık sistem toplıycak adam tavsiyeyle iş yapmaz...

hocam emin olun tam anlamış olsaydım sormazdım ama istişare güzel bir şey dir hatta sünnettir insan yanılmaz bu 1150 2150 slotlar ne işe yarıyor bunları hiç anlamam mesala anakart işlemci uyumluluğunu anlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Kendisi alip yollasa bile gumruge takilir. faturasiz kargo gumrukten girmez faturalar da ustunde olacagindan birde burada vergi odeyeceksiniz. urunler+kargo+gumruk masrafi derken bir suru ugras. bir de ust sinir olayi var 1500€ yanlis hatirlamiyorsam dengi kadar dolari gecerse ticari oluyor, bu durumda paketler ayri zamanlarda yollanacak ki sinir asilmasin vs vs. O kadar ugras o kadar para zahmet sonrasi garantisiz bi sistem olacak elinizde. Bence degmez ama aklinizda baska yol varsa bilemem.

hocam ben şimdi bugün inşallah ilk olarak bu Samsungun 4K monitörünü istemeyi düşünüyorum geri kalan sistemide yavaş yavaş toplayacam belki ozamana kadar 4K için iyeleşitrmeler yada daha iyi ekran kartı falan çıkar sadece monitörü alıp kendisi gönderse bir sorun olurmu

• İyiki bir 10000 lira bütçemiz var dedik dalga geçen geçene yok para bol neyse arkadaşlar Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.