Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tufanoo

quote:

Orijinalden alıntı: emreacikay

4930 K
    Asus rampage iv black edition
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    16 gb vengance pro 1866 mhz ram
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    8 tane aerocool fan kirmizi ledli (h110 a 4 tane fan lazim)
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

hocam bu monitöre benim şuanki sistemim zaten yetiyor Ben özellikle 4k Monitör için sistem işitiyorum oda yorumlara bakılırsa şuan bu mümkün değil gibi görülüyor tavsiyeniz için çok teşekkür

4k henüz gereksiz boşuna paranı yatırma koy bankaya illaki bilgisayara vericem diyosan sonra 4k yaygınlaşınca daha iyisini alırsın faizle vs.
    eğer zaten şu anki sistemin 144 hz monıtor kaldırıyosa Bi tane 3D kit al keyfine bak bu monıtor ıcın 3D çok iyi diyolar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tufanoo

quote:

4930 K
    Asus rampage iv black edition
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    16 gb vengance pro 1866 mhz ram
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    8 tane aerocool fan kirmizi ledli (h110 a 4 tane fan lazim)
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

hocam bu monitöre benim şuanki sistemim zaten yetiyor Ben özellikle 4k Monitör için sistem işitiyorum oda yorumlara bakılırsa şuan bu mümkün değil gibi görülüyor tavsiyeniz için çok teşekkür

4k henüz gereksiz boşuna paranı yatırma koy bankaya illaki bilgisayara vericem diyosan sonra 4k yaygınlaşınca daha iyisini alırsın faizle vs.
    eğer zaten şu anki sistemin 144 hz monıtor kaldırıyosa Bi tane 3D kit al keyfine bak bu monıtor ıcın 3D çok iyi diyolar.

şuanki monitörüm buhttp://forum.donanimhaber.com/m_91807045/f_//tm.htm#91807045
    sistemimde burda satıştahttp://forum.donanimhaber.com/m_90605254/f_//tm.htm#90605254
    hocam faizide Allah nasip etmesin Ne hayır olur ondan zaten yaptığımız israf Allah sonumuzu hayır eyleye
    Haklısın bugün bi yutdışıyla görüşüm eğer monitör uygun fiyata gelecekse sadece onu alacam gerisi beklesin bakalım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Para bol madem bende x serisi koydum.bende olsam custom sivi soğutma yaparım

Böyle bir bütçeye custom farz zaten
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Soğutması muhteşem gözüküyor..
    Bende bunu alacaktım fakat vatanda stokta yoktu
  • quote:

Soğutması muhteşem gözüküyor..
    Bende bunu alacaktım fakat vatanda stokta yoktu

hocam türkiyede varsa hemen almayı düşünüyorum bulabilrimiyiz acaba
  • belki bu kasayı alsam hiçbirşeyi değiştirmem kasa yeni olunca sanki hepsi yeni gibi durur
    Kasayı yanlış görmüşümBen bundan bahsediyordum.
    http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-vn300m1w2n-chaser-full-siyah-pencereli-super-midtower-kasa/p_11808/
  • quote:

Kasayı yanlış görmüşümBen bundan bahsediyordum.
    http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-vn300m1w2n-chaser-full-siyah-pencereli-super-midtower-kasa/p_11808/

abi benim dediğim nasıl o varmı türkiyede

Hiç rastlamadım.Çok büyük ihtimalle yoktur.Ordan getirmek de sıkıntı olur kocaman kasa.Sen burdan alternatiflere baksan çok daha iyi olur.
  • quote:

Hiç rastlamadım.Çok büyük ihtimalle yoktur.Ordan getirmek de sıkıntı olur kocaman kasa.Sen burdan alternatiflere baksan çok daha iyi olur.

şuanda yurdışındaki dayımla görüşüyorum monştörle bu kasayı göndersin diye söylüyorum kendisi alıp hediye paketş olarak gönderse sorun olurmu
    Bilemiyorum..
  • quote:

Bilemiyorum..

diyorki ben ingiltereden ürn aldırdım hiç para kesmediler ama ameridakan 150 dolar koydular üstüne yav o direk alsa benim adresime gönderse ne olur kimse nin bilgisi yokmu bu konuda
    Maalesef bu konuda bilgim yok
  • 4k gereksiz şuan 4k için doğru düzgün oyun bile yok. Paranı çöpe atarsın. En azından 2015 başı gibi çıkıcak yeni işlemci ile nvidia gtx 8xx serisini bekle. Hem ı zamana kadar o ekranların fiyatları düşer hem sistem 4k için daha verimli olur, kasa olarak corsair 750d ye bir bak derim kanlı canlı. Sli/Cf için havalandırma ve psu çok önemli olacaktır. Yok ben şimdi toplarım diyorsan 1600w civarı psu ile 295x alacaksın yada 1200w ile 780tix3 sli karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kardesim cevapladim ya, dayini gectim sen kendin bile alip kendine kargolasan. istedigin kadar uzerine HEDIYE-GIFT vs yazdir, belli bir para sinirini gectigi zaman gumruge takilir %20 vergi odersin. Ayrica urunun fiyati 1500€ ve denginde dolari gecerse ticari amac icine girer ve sen alamazsin o parcayi gumrukten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

kardesim cevapladim ya, dayini gectim sen kendin bile alip kendine kargolasan. istedigin kadar uzerine HEDIYE-GIFT vs yazdir, belli bir para sinirini gectigi zaman gumruge takilir %20 vergi odersin. Ayrica urunun fiyati 1500€ ve denginde dolari gecerse ticari amac icine girer ve sen alamazsin o parcayi gumrukten.

hocam iki ürün alıyorum monitör ve kasa 900 dolar oluyor sorun olurmu yani teslim alabilirmiyim
    yuksek ihtimal gumruge takilir ve vergisini odeyerek alirsin. 900$+ %20 vergi + kargo masrafiniz turkiye fiyatindan cok asagi degilse bosuna ugrasmis olabilirsiniz.
    Saçmaladi. R9 295x2 hertürlü yeterli olur...
  • tavsiyelerim

asus sabertooth x79 veya dengi bir anakart
    4x4gb 1600mhz ram
    4930k
    gtx 780 ti sli
    1000w seasonic psu
    haf x 942 veya benzeri high tower kasa
    islemciye corsair h110 sogutucu
    tum harddiskleriniz ssd olabilir mesela 2x512gb raid yapabilirsiniz
    bunun fiyati 9-10 bini bulur,
    isterseniz bunun uzerine mekanik klavye logitech g930 wireless headphone veya z906 gibi guclu hoparlor alabilirsiniz veya asus xonar ses karti alabilirsiniz

dell ultrasharp u2713hm monitor iyi gider, su an 4k monitorler cok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.