Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monitörü sipariş verdik inşallah hele bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

tavsiyelerim

asus sabertooth x79 veya dengi bir anakart
    4x4gb 1600mhz ram
    4930k
    gtx 780 ti sli
    1000w seasonic psu
    haf x 942 veya benzeri high tower kasa
    islemciye corsair h110 sogutucu
    tum harddiskleriniz ssd olabilir mesela 2x512gb raid yapabilirsiniz
    bunun fiyati 9-10 bini bulur,
    isterseniz bunun uzerine mekanik klavye logitech g930 wireless headphone veya z906 gibi guclu hoparlor alabilirsiniz veya asus xonar ses karti alabilirsiniz

dell ultrasharp u2713hm monitor iyi gider, su an 4k monitorler cok pahali

teşekkür ederim hocam bunu sipariş ettimhttp://www.amazon.com/Samsung-28-Inch-Definition-Monitor-U28D590D/dp/B00IEZGWI2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400327801&sr=8-1&keywords=4k+monitor
    gelsin bakalım ne olacak hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: ForBlack

http://store.apple.com/tr/buy-mac/mac-pro

hocam bunu düşündüm de oyunlarda berbat ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanoo

quote:

Orijinalden alıntı: ForBlack

http://store.apple.com/tr/buy-mac/mac-pro

hocam bunu düşündüm de oyunlarda berbat ötesi

Ben hiç oyun açısından bakmadığım için bilemiyorum, grafik tasarım işiyle uğraşıyorum param olsa araba yerine bunu alıcam.
  • yav arkadaşlar ben soket işinden anlamadım şuanda en yeni anakart bu değilmihttp://www.vatanbilgisayar.com/z97-deluxenfcwlc.html

2011 soket ile ne farkı var ben en yenisi olsun istiyorum kafam çok karıştı işlemci 4960x alsam buna uymuyormu
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iv-black-edition-x79-soket-2011-ddr3-2800mhzocsata30usb30-anakart.html

o islemcinin anakarti budur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreacikay

4930 K
    Asus rampage iv black edition
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    16 gb vengance pro 1866 mhz ram
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    8 tane aerocool fan kirmizi ledli (h110 a 4 tane fan lazim)
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

Kulaklık ve monitör hariç aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbald

quote:

4930 K
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

monitörü neden sevmediniz

• Amazondan alınacaksa ben olsam bu saatten sonra 4k da olsa standart dikdörtgen bir monitör almam,2 tane 2k alıpta yan yana koyup masaüstümü oyunları vs,fiziksel 2 parçayada bölmek yerine tek parça 21:9 oranında adam gibi yatay bir monitör bakardım,lg yanılmıyorsam 34UM95 bir modelide var,hatta oyun içi görüntüleride koyalım;
    http://i1.ytimg.com/vi/9_B-VBpQT2s/maxresdefault.jpg
    http://i1.ytimg.com/vi/gIA2Bxb3W9E/maxresdefault.jpg

Yatayda mis gibi kesinti yok bölünen 2 tane monitör yok vs.oyunlarda yatay alan geniş olsun mis gibi takıl filmlerde altta veya üstte siyah boşlukta olmaz mis gibi takılırsın,ama şu 4k olayına açıklık getirmek gerekiyor,4k bilindiği gibi 4 tane 1920x1080 demek şuan 4k oyun olayını adam gibi verebilen tek bir kart yok,buna titan z de r295x2 de dahil,r295x2 zatenhttp://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/4K-monitor-ve-AMD-Radeon-R9-295X2-ile-Ultra-HD-deneyimini-test-ettik.htm video incelemesi var crysis 3 de bile full ayarda 4k'da oyun 30 fps dahi göremiyor,4k için çok erken şuan en iyi ekran kartını dahi alsanız böyle e yeni oyunlar geliyor watch dogs gibi yeni nesil oyunlar vs. bunlarda 4k da açmak isteyince sürüneceksiniz demek detayları kısıp herşeyi kısıp 4k da oyun oynasanız ne olur oynamasanız ne olur detay olmadıktan sonra çözünürlüğün yüksek olması birşey ifade etmiyor,2 tane r295x2 alıp bunu crossfire yaparsanız bilemem ama tanesi 1500 dolar 2 tanesi eder 3 bin dolar daha bunun anakartı var,işlemcisi var bunlarada 2 bin dolar monitörede bin dolar gitse geldi size 6 bin dolara,6 binde kabaca etti 12 bin tl bunun daha ssd,güç kaynağı vs nerde ? öyle tek ssd de olmaz bu alete 2 tane raid şöyle adam gibi ssdler lazım,psu hele 2 tane r295x2 besleyecek birtane lazım bu kartın tanesi zaten hemen hemen 500 watt gücü emiyor,2 tanesi etti bin watt en az 1250-1500 watt bir psu lazım ki diğer bileşenleride adam gibi besleyebilsin,2 tane en kralından ekran kartını beslemek kolay değil,bu kartlar birde su soğutmalı 2 tane kartı takıcan üstüne sana adam gibi birde full tower kasada lazım,sen bence 10 bin liraya değilde 15 bin lirayı gözden çıkartman gerekli 4k için adam gibi birşey istiyorsan,ama gördüğün gibi 4k oyun işi şuan hiç mantıklı değil vede çok pahallı 4k zaten hala lüks birkaç senede böyle olacak malesef 4k'da oyun işi malesef baya masraflıdır.

• quote:

quote:

quote:

4930 K
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

o sisteme o monitor olmaz da ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

quote:

quote:

quote:

4930 K
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

o sisteme o monitor olmaz da ondan.

neden olmasın ? merak ettim

• daha fazla alinti yapmadan buradan yazayim ; 780 ti sli yapinca tek monitor kesmiyor. ya 2 k monitor yada surround anca keser.

• quote:

quote:

quote:

4930 K
    ASUS GTX 780 ti x2 sli
    H110 sivi sogutma
    Corsair 750 d kasa
    Corsair rm1000
    2 tb barracuda hdd
    Logitech g930
    Asus VG248QE
    Hyper 3k 240gb ssd
    Bide dwd rom al gec.

Monitor siparisi vermis galiba onun icin monitore bakmamıştım.
    Kulaklık konusunda ise işi uzmanına bırakmak lazım diye düşünüyorum(creative)

• Tek 780 Ti 1080p için über gereksiz olur. Ya 1080p 120Hz ya da 2K 60Hz tercih edilmelidir.

Kaldı ki 2 adet 780 Ti alacaksanız sizi ancak 2K + 120Hz veya 4K monitör keser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Amazondan alınacaksa ben olsam bu saatten sonra 4k da olsa standart dikdörtgen bir monitör almam,2 tane 2k alıpta yan yana koyup masaüstümü oyunları vs,fiziksel 2 parçayada bölmek yerine tek parça 21:9 oranında adam gibi yatay bir monitör bakardım,lg yanılmıyorsam 34UM95 bir modelide var,hatta oyun içi görüntüleride koyalım;
    http://i1.ytimg.com/vi/9_B-VBpQT2s/maxresdefault.jpg
    http://i1.ytimg.com/vi/gIA2Bxb3W9E/maxresdefault.jpg

Yatayda mis gibi kesinti yok bölünen 2 tane monitör yok vs.oyunlarda yatay alan geniş olsun mis gibi takıl filmlerde altta veya üstte siyah boşlukta olmaz mis gibi takılırsın,ama şu 4k olayına açıklık getirmek gerekiyor,4k bilindiği gibi 4 tane 1920x1080 demek şuan 4k oyun olayını adam gibi verebilen tek bir kart yok,buna titan z de r295x2 de dahil,r295x2 zatenhttp://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/4K-monitor-ve-AMD-Radeon-R9-295X2-ile-Ultra-HD-deneyimini-test-ettik.htm video incelemesi var crysis 3 de bile full ayarda 4k'da oyun 30 fps dahi göremiyor,4k için çok erken şuan en iyi ekran kartını dahi alsanız böyle e yeni oyunlar geliyor watch dogs gibi yeni nesil oyunlar vs. bunlarda 4k da açmak isteyince sürüneceksiniz demek detayları kısıp herşeyi kısıp 4k da oyun oynasanız ne olur oynamasanız ne olur detay olmadıktan sonra çözünürlüğün yüksek olması birşey ifade etmiyor,2 tane r295x2 alıp bunu crossfire yaparsanız bilemem ama tanesi 1500 dolar 2 tanesi eder 3 bin dolar daha bunun anakartı var,işlemcisi var bunlarada 2 bin dolar monitörede bin dolar gitse geldi size 6 bin dolara,6 binde kabaca etti 12 bin tl bunun daha ssd,güç kaynağı vs nerde ? öyle tek ssd de olmaz bu alete 2 tane raid şöyle adam gibi ssdler lazım,psu hele 2 tane r295x2 besleyecek birtane lazım bu kartın tanesi zaten hemen hemen 500 watt gücü emiyor,2 tanesi etti bin watt en az 1250-1500 watt bir psu lazım ki diğer bileşenleride adam gibi besleyebilsin,2 tane en kralından ekran kartını beslemek kolay değil,bu kartlar birde su soğutmalı 2 tane kartı takıcan üstüne sana adam gibi birde full tower kasada lazım,sen bence 10 bin liraya değilde 15 bin lirayı gözden çıkartman gerekli 4k için adam gibi birşey istiyorsan,ama gördüğün gibi 4k oyun işi şuan hiç mantıklı değil vede çok pahallı 4k zaten hala lüks birkaç senede böyle olacak malesef 4k'da oyun işi malesef baya masraflıdır.

dediğiniz monitörü çok düşündüm ama çok yatay hiç kullanmadım alışamam diye almadım samsungu aldık bi gelsin bakalım elbet onu kaldırak sistemde çıkar

• hocam bu 1150 slot la 2011 slot arasında nefark var onu bi çözemedim bunu anlatabilirmisiniz ona göre yavaş yavaş sistemi toplamam lazım
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    mobildeyim. eve gecince ayrintisi ile yazarim.

• quote:

hocam bu 1150 slot la 2011 slot arasında nefark var onu bi çözemedim bunu anlatabilirmisiniz ona göre yavaş yavaş sistemi toplamam lazım

lga1150 normal intel i5/i7 işlemci serisi için lga2011 i7 extreme işlemciler için. gelecekte işelmciler 2011 soket kullanacak diye duydum sanırım
    ama emin değilim.

edit: bir sisteme bu kadar para vermeyin 2-3 sene sonra performansı düşer. onun erine titan ve i7 1150lga sistemi kurun extreme serisi oyunlada gereksiz. geri kalan parayı da 2-3 sene sonra güncelleme için kullanırsın ikinci titanı alıp sli yaparsın titan sli şu anki oyunlar için fazlasıyla gereksiz. illa harcayacaksan da surround veya 3d sistem diz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 19 Mayıs 2014; 16:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

hocam bu 1150 slot la 2011 slot arasında nefark var onu bi çözemedim bunu anlatabilirmisiniz ona göre yavaş yavaş sistemi toplamam lazım

lga1150 normal intel i5/i7 işlemci serisi için lga2011 i7 extreme işlemciler için. gelecekte işelmciler 2011 soket kullanacak diye duydum sanırım
    ama emin değilim.

edit: bir sisteme bu kadar para vermeyin 2-3 sene sonra performansı düşer. onun erine titan ve i7 1150lga sistemi kurun extreme serisi oyunlada gereksiz. geri kalan parayı da 2-3 sene sonra güncelleme için kullanırsın ikinci titanı alıp sli yaparsın titan sli şu anki oyunlar için fazlasıyla gereksiz. illa harcayacaksan da surround veya 3d sistem diz.

hocam 4k monitöre inşallah sipariş verdik 23 ile 29 mayıs arası teslim edilecek yazıyor oyüzden sistemi biraz yüksek tutmak lazım ama eğer 2011 slotlar oyunlarda gereksiz ise 1150 slotla kurarım sistemi
    yalnız duyduğuma göre haziranda intelin yeni işlemcileri çıkıyormu acaba onumu bekliyelim yoksa gereksiz mi beklemek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.