Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fareyi nereden aldın ? Buralarda biraz pahalı da
  • Hayırlı olsun.
  • arkadaşlar pcyi kurdum görüntü dehşet ötesi ama ultra ayarlarda oyunlar 20 fps ve birde bi sorun var 10 dakika oynadım kasa ateş gibi oldu acaba doğru kuramadıkmı bunu nasıl anlayacam
  • ekran kartının fanını kasanın ön fanlarını sökmeden üstüne taktık bu sorun olur mu işlemci soğutucusu corsair H110 üste takılı ama üstte ateş gibi oluyor yardımcı olurumsunuz lütfen
     ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 2008 krizinde toplu bir meblağ kaybettim. Para bu aylarda elime geçecek. Böyle bir sistem alacağım. 8 aydır sabrettim. Burada sistem önerisi aldım. Askıya almıştım. Oyun performansı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminiz hayirli olsun cok guzel bir sistem

• teşekkürler
    arkadaşlar soruna yardımcı olacak kimse yokmu
  • hayırlı olsun güle güle kullanın iyi bi motorsiklet parası yatıyo valla :)
  • hdd yi sağdaki bölmeye takın soldakini komple çıkartın ekran kartının radyatörünü oraya koyun dışarıdan temiz hava çeksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaşAllah Vallaha bayağa canavar birşey olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Fareyi nereden aldın ? Buralarda biraz pahalı da

Adamın bütçesine bakarsak oda çok ucuza almamış olabilir.

Ekran kartının radyatörü soğuk hava alıp içeri sıcak hava veriyor. kasa içinde Kartın vrm'ler zaten yük durumunda 100 derece falan oluyordur o da bir ısı yaratıyor kasada, kasanın üstündeki işlemci radyatörü de ısınan havayı dışarı atarken radyatörü tam soğutamıyor demek ki de o da çok ısınıyor. Kasanın altından içeri soğuk hava üfleyecek bir fan koy o hdd kafeslerini çıkarıp. Ekran kartının soğutucusunu da dışarı üfleyecek şekilde üst kısma yerleştir h110 radyatörünün yanına, oraya kadar uzanabiliyorsa tabi (uzanmıyorsa h110'u sağa kaydırmayı dene öyle soluna olabilir, arkaya da konabilir pushpull yaparak)... Dvd rw'ı da sök. Bu 1.

2. olarak, alta ekran kartının radyatörü koy pushpul şeklinde 2 fanla olabilir fanlar özel fan olabilir amd stok fanı yerine.., öndeki 2 fan adam gibi içeri soğuk hava versin, Ekran kartına doğru da bir fan ayarla ön taraftan ama hdd kafesini koyman lazım oraya fan takabilmek için şimdi sen radyatörü öne koymuşsun oradaki kafesi de alta, o kafesi üste takıp ona da bir fan tak 12cm'lik o da kartın vrm'lere doğru üflesin oradan da ısınan havayı arkadaki fan alır atar.

Oyunlarda 20fps almana gelecek olursak, işlemci ve ekran kartı kullanımlarını - sıcaklıklarını gösteren bir resim at playclaw 5 ile veya benzer programlarla çekilmiş. Bir de oyunu hangi ayarlarda oynadığının resmini at. Ona göre bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 16 Temmuz 2014; 13:31:18 >

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bi denilecekmiş dışarı çıktım telefondan yazıyorum pc yide aldım yanıma peki üst taraf neden ısınıyor

ekran kartı radyatörü içeri sıcak hava veriyor mutlaka etkisi vardır

Islemci isisini gormeden cok isinma kavramini tarif etmek zor. Eger islemciden ise stok voltaji dusurup cozuyorlar. Dhequ nun konusunda var. Fakat once arkadasin dediklerini yap ondan sonra islemciye gelelim.

• Haklısın bunu bi deniyelim

• Şu anakartın üzerin sarı şeyler var elimi vurdun ateşden dokumamadım Buda normalmıydı

• birde kasanın üzerinde kapak gibi birşey olacaktı o açıkımı?

• Arkadaşlar ekran kartı alcamda yardım edinn bütce 250 bilgisayarımla uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz ? anakartım g31m-es2l
    Faz soğutucularını diyorsun sanırım. Aslında onların çok fazla ısınmaması lazım LLC'yi extreme falan yapmadıysan BIOS'tan. Sen yapmamışsındır O nedenle çok fazla ısınmaz diye tahmin ediyorum normalde... Ama kasa içi sıcaklığa bağlı olarak ve ekran kartının arkasından vrm'lere de yakın olduğu için o soğutucu blocklar oradan ısı emip ısınmış olabilir zamanla. Bunu çözmek için ekran kartını bir slot aşağı alman ve kartın bloğunu alta koyman faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 16 Temmuz 2014; 13:50:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.