Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kapağı kaldırdım.... şimdi ekran kartının fanını nereye takalım birazda pc kurduğum yere gidiyorum bu mesajları oraya göstereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran ksrtinu radyatorundek stock fani ters cevir.

Ikisidr birbirine ufluyor.

Radyatorun onde olmasi kasada isinmaya srbep olucsk

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    ben olsam HDD almaz yerine 128gb takviye bir tane daha alırdım
  • ssd raid iyi giderdi bu sisteme hayırlı olsun.
  • hocam raid nasıl yapılır
  • http://i.hizliresim.com/lBkBkE.jpg

arkadaşlar şu kablo neye yarıyor kasanın üstündeydi bilgisayarcıda anlamadı öyle boşta kaldı
  • vay be hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemede o kabloyu gösteriyor:
    http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/Graphite_760T/4.html

Ne olduğunu ben de kestiremedim
  • Hocam meslek ne ?

• Hayirli olsun ne diyelim :)

• Sistem 10 numara hayırlı olsun.
    merhaba o kablo sanırsam sata power kaplosu ve h100i kurulumunu yaparken pompaya güç veren kablolardan biri yanılmıyorsam bilgiayarın sıcak oldugunu belirtmiştiniz güç kaynagına takılı olan veya modülerse bir adet takıp o kabloyuda sata powerla takın belki pompa tam randumanlı çalışmıyor ondan fazlasıyla sıcak
    edit : kasadan çıkan kabloysa yine sata power kablosudur yanındaki fan kablolarına güç saglamak için
    The fan controller is (powered by a SATA )plug and features four( PWM connectors for your cooling fans).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 16 Temmuz 2014; 20:53:53 >
    bende raid yapmak istiyordum ama onun yerine m.2 ssd almanı tavsiye ederim şimdilik 120,250,gb yeter m.2ssdler ucuzlayınca raid olayına girme al bi tane m.2 ssd saniye de 1 Gb felan :))
  • Hocam m2 yi çok bekledim gelmedi Türkiye ye samsungun bekliyorum bakalım bi

piyasada pcı girişli ssd lerde var ama çok pahalı şuan için erken bu ssdler için bilgisayardaki sıcaklık sorunu nu çözdünüz mü ?
  • Eskisi gibi değil h110 sata kablosunu takmadığımızı nasıl anlayacaz

h110 da bir adet kablo var bildiğim kadarıyla ve sata power değil normal fan güç kablosu var.
    İşlemci sıcaklık değerleri nedir aşırı sıcaklık varsa iyi bir macun alın önceki macunu hem cpu üzerinden hemde pompa üzerinden arındırın ve güzelce macunu sürün ne fazla ne az.
    anakartta mosfetler fazla sıcaksa voltaj yüzündendir bir programla işlemci voltajını ölçün kaç ghz de kaç volt çekiyor bir bakın fazla voltaj varsa işlemci ısınır.
    hayırlı olsun sisteminiz bu arada
    şimdi fark ettim ekran kartının radyatörüne takılı olan fan havayı kasanın ön tarafına itiyor öndeki kasa fanları içeri hava çekiyor ve kasanın hava akışı bozuluyor ekran kartının radyatörünü kasanın arkasındaki egzoz fanının olduğu yere takın ve radyatöre bir fan daha alarak ikisinin hava akışını aynı yöne olacak şekilde takın,psu nun önünde bulunan hdd,ssd takma raylarının birini çıkartın ve o bölgeye de biir fan takın.
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Egzoz görevi yapan fanın üzerinemi takim yoksa o fanı çıkarıp sadece ekran kartının fanını mı takim hocam hala ısınma sorununu çözemedim kasanın sıcaklığından oyun oynanmıyor

ilk önce egzoz fanı çıkartın ve ekran kartının radyatörüyle fanını egzoz fanının çıkardıgınız yere takın kasanın ön tarafını açmış olursunuz içeri hava gelir,birde öndeki sabit disk yuvalarının birini çıkartın kullanmadıgınızı ve orada bulunan tek fan yuvasına içeriye hava vericek şekilde arkadan çıkardıgınız egzoz fanını oraya takın fanın arkasında bulunan yazıyı görecek şekilde takın içeri hava üflesin daha iyi olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.