Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten şuanda ekran kartı fanı kasanın alt tarafına takılı ama fan içeri hava alınca radyatör sıcaklığını içeri veriyor herhalde arkada takılı olan fan havayı tam dışarı çekemiyor kasa çok sıcak oluyor şimdi sizin dediğinizi yapacam egzoz fanı dediğiniz kasanın arkasındaki tek fan oluyor değilmi? Orayı söküp radyatör kasanın içine bakacak şekilde takacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    cpu ya takılı radyatör gibi olacak evet kasanın arkasındaki tek fan yerine takıcaksınız sonra ordan çıkan egzoz fanıda sabitdisk yuvalarının birini söküp içeri hava vericek şekilde takıcaksınız.
  • Ama cpnun radyatörü dışarı bakıyor fanlar aşağı doğru içeri bakıyor

http://images.anandtech.com/doci/7930/AT_Testbed.jpg
    link te bulunan görseldeki gibi.
  • Tamam hocam Allah razı olsun sabah bi denerim

http://www.corsair.com/~/media/Corsair/Blog/2014-04/760t-build-log/760T--6.jpg
    bu linkte ki görselde ise egzoz fanı kasanın arkasından çıkardıgınız fanı görseldeki sabitdisk yuvalarının yanında bulunan psu ile arasındaki fan takım yerine görseldeki fanın aynısı olacak şekilde takın.
    Ne demek asıl ben teşekkür ederim hayırlı sabahlar.
  • hocam dediklerini yaptım kasa buz gibi ama bu seferde display porttan görüntü alamıyorum ekran kartında sadece mini display ve DVI girişi var sadece dvı bağlıyorum 1920 üstüne çıkmıyor sorun nerde anlamadım anakart Z97 deluxe hdmı displat mini dısplaygirişleri var ama hangisine taktımsa görüntü gelmiyor bana bir yardımcı ol
    montajdan sonra mı sorun oluştu ?
    not: montajla alakalı bir durum değil.
  • Montajdan sonra oldu ama dediğin gibi ondan değil yav şimdi hangisi bozuk anlamadım

• Ana karttan görüntü alamadım nasıl alınıyor acaba

4k 3d bi tv al
    3 adet 780ti ile sli yap mümkünse evga olsun
    4960x al oc yap sıvı soğutma falan gerisi bildiğin şeyler
  • @Enes P. zeki kardes bak bakalim 4k tv ler 60hz cikis verebiliyormuymus hadi onu gectim en ucuz 4k tv 6 dan basliyor bu butcenin icine birde 3 tane 780ti birde 4960x
    nasil sigdiriyorsun bir anlat bakalim adam alali kac ay oldu bir iki yorum okusan sacmalamassin .
  • Baya para vermissin madem pek iyi anlamiyorsun galiba gidip iyi bir bilgisayarcidan servis cagir yaparken dikkatle izle yanliz 4k dan anlayanda yktur anakart bios pilini cikartip beklet fiste degilken bilmiyorsanda elleme saglam malzeme bozulmasin.

Ekran kartindaki mini dp ye takmalisin ceviricisi yokmu kutuda ? Dvi 1920x1200 60 hzden ustunu gostermiyormus.Ekran karti takili iken biosdan multi gpu gibi bir yerini acmazsan anakartaki girislere taktiginda goruntu gelmez.

• Hocam h.o. vallaha iyi uçuşlar size ben de alıcam aynısını 7 yıl sonra daha ucuza
  • konunun kendisi saçma zaten ben haliyle dalga geçiyorum saçmalamak değil dalga geçmek denir
    Hocam sıvı soğutma kullanacaksınız dimi :D Oc yapın 4k crysis 3 izleriz hocam ultrada sizden X:D birde 10.000 milyar vermenin yerine asus rog tytan alabilirsiniz ama yinede toplama daha iyi :) Ekran kartı bildiğin performans fetişçisi X:D

• İ7 4790K İşlemci
    Msi Gaming 7 Anakart
    16GB Ram 1600MHz Ram
    780Ti SLİ
    Corsair 400R
    Corsair AX1200
    Asus 24F1ST
    250GB SSD EVO
    Bunu alsaydın keşke
  • ben bilgisayarımdan memnunum sorunu çözdüm çevirici bozulmuş bidaha sipariş verdim bu arada ana kartın display portu iyi iş görüyor Wolfenstein The New Order i 1080p medum ayarlarda kasmadan oynatıyor

Dalga geçen arkadaş neden dalga geçmiş acaba anlamadım konuyu dine getirecekse kendi bilgisayarını satıp hayır işlesin onunla oyun film müzik indirmiyormu hiçbişey yapmıyorsa başında oturup boş vakit geçirmiyormu
    bundan sonra önce hayırlarımızı yazalım sonra konu açalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.