arkadaşlar ben bu sistemimi DDR 4 yapmak istiyorum yine en iyisi ile değiştirmek istiyorum bu sistem 4K da çok geri kalıyor ne yapmam lazım
x99sli plus anakart 5960k işlemci 3000mhz ddr4 ram 980ti sli or titanx sli olarak değiştir parçaları yeterli
şuan bu sitemde the witcher 3 gta 5 gibi oyunları 4k da bırakın ulrtayı normalde bile oynayamıyorum normalde bile 30 fps falan bu yeni çıkan amd fury ekran kartından 2 tane alsam şuan mevcut olan kartımdan daha iyi olurmu yada ultra ayarlarda oynamam için ne yapmam lazım
çok teşekkür ediyorum yardımın için çoğu teste 4k da bendeki kart yeni titan x önünde gözüküyor ben fazla anlamıyorum sadece testlere bakıyorum komple satıp yenimi toplayayım diyorum şaşırdım yine temmuzda skylite mi ne diye intelin yeni işlemcisi tanıtılıyor onumu bekliyeyim acaba açıkçası 4k dan vazgeçmek istemiyorum görüntü çok güzel geliyor gözüme ama oyunlar bu sistemde bile takılıp kalıyor anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme