Şimdi Ara

ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tufanoo

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

hocam bu 1150 slot la 2011 slot arasında nefark var onu bi çözemedim bunu anlatabilirmisiniz ona göre yavaş yavaş sistemi toplamam lazım

lga1150 normal intel i5/i7 işlemci serisi için lga2011 i7 extreme işlemciler için. gelecekte işelmciler 2011 soket kullanacak diye duydum sanırım
    ama emin değilim.

edit: bir sisteme bu kadar para vermeyin 2-3 sene sonra performansı düşer. onun erine titan ve i7 1150lga sistemi kurun extreme serisi oyunlada gereksiz. geri kalan parayı da 2-3 sene sonra güncelleme için kullanırsın ikinci titanı alıp sli yaparsın titan sli şu anki oyunlar için fazlasıyla gereksiz. illa harcayacaksan da surround veya 3d sistem diz.

hocam 4k monitöre inşallah sipariş verdik 23 ile 29 mayıs arası teslim edilecek yazıyor oyüzden sistemi biraz yüksek tutmak lazım ama eğer 2011 slotlar oyunlarda gereksiz ise 1150 slotla kurarım sistemi
    yalnız duyduğuma göre haziranda intelin yeni işlemcileri çıkıyormu acaba onumu bekliyelim yoksa gereksiz mi beklemek

4K monitör geldiyse sistemi yüksek kurun. yeni gelen işlemcileri beklemek uzun sürer zaten aşırı değişen bir performans farklılığı yok beklemeyin.

Ben Titan öneririm sisteme tek gpu çok sorn çıkarmaz uğraşmak zorunda kalmazsınız çok. SLI yapacaksanız darboğaz yapmaması için işlemciyi yüksek tutabilirsiniz yoksa karttan tam performans alamayabilirsiniz. titan günümüzdeki tüm oyunları rahatlıkla kaldırır. ileride performans düşüklüğü yaşamazsınız tabii ama illa sistem hiç güç kaybetmesin istiyorsanız paranız biriktirdiğinde ikinci bir titanı alabilirsiniz.

• arkadaşlar dün monitörü sattım inşallah bugünde kasayı yani elimdekiler gitti
    şimdi yeni 4k monitör yolda ama sistem yok bekliyimmi sistemi toplayalımmı yardımcı olurssanız çok sevinirim birde bazı siteler haziran ayında intel yeni işlemci çıkaracak diyor hatta amd yen serisini yazın başlarında çıkaracak diyorlar neyapalım
  • monitörüm şuan İstanbulda gümrüğe takıldı sizce kaç lira öderim gümrüğe bir sürü evrak gönderdiler pazartesi salı gümrük masrafı çıkacak ödersem inşallah hafta içi elimde olur
  • arkadaşlar yarın inşallah monitörün resimleri buraya atarım bugünde corsair 760T kasa sipariş ettim 2 ile 8 hazirsanda burda olur inşallah
    http://www.corsair.com/en/graphite-series
  • @tufanoo forumdan Nessarien 'e danış 2k için üst düzey sıvı sogutmalı sistem topluyor kendine yardımcı olur sana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gia Milinovich -- 27 Mayıs 2014; 22:33:49 >
  • Sistemini geliştirsen ne fark edecek?
  • sistemim satıldı
  • Çok Şükür Monitörüm geldi sıra kasada onu bekliyorum ama şuan kullanamıyorum nasıl bir görüntüsü var onuda bilmiyorum sistemimi sattım şuan kullandığım çok eski bir laptop bunada bağlayamadım
    birde arkadaşlar çoğu sitede intelin E işlemcileri bu yaz çıkacak diyor ve x79 serisi anakartlar da desteklemeyecekmiş oyüzden haziranda X99 serisi anakartlar çıkıyormuş haberiniz varmı burdaki forumda da konusu vardı
     ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ ALINDI ...ACİLL 9 Veya 10000 TL lik SİSTEM TAVSİYESİ

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Monitör toplam ne kadara mâl oldu size acaba? Vergi olarak ne ödediniz bir de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan yurtdışından anahtarlık alsam kırık gelir adamlar monitör alıyor sapasağlam geliyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Paul Jobs

hocam kargo dahil 686 dolar ödedim gümrüğede %20 282 tl ödedim adamlar faturaya 100 dolar yazmış ama gümrük yemiyor alışveriş extresini istiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steven Paul Jobs

hocam kargo dahil 686 dolar ödedim gümrüğede %20 282 tl ödedim adamlar faturaya 100 dolar yazmış ama gümrük yemiyor alışveriş extresini istiyor

Bilgilendirme için sağolun hocam. Monitör çok güzel görünüyor güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim
  • Yardımlarınız dolayı herkese teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile ''Harika'' sistem. Dehşet bir şey olmuş Allah nazarlardan korusun
  • Güzel olmuş, hayırlı olsun.

LGA 2011 i7 4930K + 2 adet Sapphire 290 Tri-X OC alternatifi de olabilirmiş.
  • Herşeyin en yenisi olsun dedim epey idare eder artık bizi birazdan kurmaya gidiyorum inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok güzel sistem olmuş...

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.