Şimdi Ara

Alınık 15000 TL civarı Hafif Ticari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 15000 TL(+ - 1500) bütçem var.Bu fiyata Hafif ticari araç almayı düşünüyorum.Klima ve Abs'si olan ve aşırı km yapmamış.Boya önemli değil değişen parçası olmaması tercihimdir.çok zorlayıp 17000'e de çıkabilirim.İstanbul için elinde araç olan veya önerisi olan varsa memnun olurum.

• MACERASIZ FORD CONNECT uzun kasa koltuklu kılimalı , çift airbag ve ABS mevcut.lGüvenlik paketli 2003 model bir araba var. ORJİNAL, KAZASI, BOYASI, KASADA DEĞİŞEN PARÇASI YOK..345.000 km de olduğunu biliyorum. Tertemiz çalışıyor..Bir tek kişi 50 yaşında ilk sahibi kullanıyor.Sahibi yakın akrabam. Kendisi dışında direksiyona el süren olmadı. ..Yeni araba alacak satmak istiyorum dedi...İlgilenirseniz arayın.. 0.533.4802400 Ahmet bey.(( NOT ben galerici, komisyoncu, satıcı değilim. Araba temiz macerası, kazası yok..Bütün bakımları muntazam yapıldı. Ve bir çok parçaları yenilendi.Canı çıkmış hor kullanılmış şirket arabası değil.Bilginiz olsun.)).. Şimdi telefon açtım sordum.." Debriyaj baskı balata İLK DEFA değiştim bir hafta oldu , enjektörler yenilendi, turbo yenilendi, motora anahtar değmedi..Orjinal kendi motoru ve saat gibi çalışıyor..Kaportaya çekiç değmedi..Tamir, boya görmedi..Dört lastik yeni ve 16,5 istiyorum. Çok masraf yaptım diyor..Kesin pazarlık payı vardır.( Alana mazot parası dışında beş kuruş masrafı yok. Periyodik bakımlarda SARF MALZEMELERİ DIŞINDA BİR MASRAFI YOK..Çok memnunum.Bunu satarsam yine 2012 FORD CONNECT alacağım )diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Ekim 2011; 0:58:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.