Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK]DUALSENSE PS5 KOLU arıyorum. (Garanti farketmez) Satın Al 11 Kasım 2021 16:30 1 1 [ALINIK]DUALSENSE PS5 KOLU arıyorum. (Garanti farketmez) İthalatçı veya Sony Euroasia garantili Dualsense arıyorum. Kapalı kutu veya ikinci el olabilir, sıfır fiyatından 50 lira aşağı yazacak arkadaşlar boşuna bana yazıp günaha sokmasın. PM'den ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] S23 Ultra -12 / 512 GB- TERTEMİZ, KULLANIM SÜRESİ MEVCUT! [SATILDI] 1 Yıllık EA Play Pro Hesabı FC 25 Ultimate Edition (200k coin) 4k Projeksiyon alınacaktır. [SATILDI] OPTOMA HD25e 3 boyutlu, 4k destekleyen DLP FULL HD PROJEKSİYON