Şimdi Ara

ALINIK MAKYAJLI KASA 307

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlik sebebiyle çok sevdiğim 307 mi satmak zorunda kaldim ,dönmeme az vakit kala yine makyajlı 307 arıyorum 110 beygirlik olanını düşünüyorum ve 170 bin kilometreyi geçmemiş olmalı . Uzun zaman peugeot un farklı araçlarını kullandım artılarıni eksilerini ve ederini iyi bilirim ,varsa satmaya niyetli arkadaşlar mesaj atabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam öncelikle hayırlı olsun ben de 307, 2006 sonrası makyajlı kasalarından bakıyorum ama genel olarak peugeot ile ilgili kötü bi algı vardır siz hepsini ya da çoğunu kullanmış olarak peugeot ile ne gibi artı ve eksileri sayabilirsiniz..

teşekkür ederim.. iyi forumlar..
  • bakımları düzenli yapılmış hor kullanılmamış bir araç sizi üzmez ,bu zamana kadar kullandığım araçlardan edindiğim ortak tecrübe bozuk yol aracı olmaması ,onun dışında yakıt performans olarak hep memnun kaldim ,hatta en son aracımi sattığım için pişman bile oldum ,aldığım fiyatla şimdi yazılan fiyatlar arasında uçurum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-kazasiz-boyasiz-temiz-307-1.6-hdi-110-hp-296432032/detay/
    Kilometresi sana göre fazla olabilir ama içi dışı gerçekten çok temiz bi bak istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.