Şimdi Ara

ALINIK max 32000 TL otomatik pikap, jip tarzı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 32000 TL civarı fiyatı olan, suzuki vitara, honda hrv-crv, subaru forester ve ya pikap tarzı bir araç arıyorum. 10 seneden yaşlı olmaması ve kazasız olması ilk tercihim. KM'si çok yüksek araçlarla ilgilenmiyorum, sonrasında çıkabilecek problemleri karşılayabilecek maddi gücüm yok. 1.6 motorun üzerinde olan araçlarda lpg olması tercihimdir. 1.6 motorda lpg şartı aramıyorum, yakıtı çok yorarsa kendim taktırırım diye düşünüyorum. Çevresinde ve ya kendisinde böyle bir satılık araç olanların her türlü teklifine açığım.

• Gunceldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim bütçem de sizinkinin biraz üzerinde forester bakıyorum bende faakt aracın boyasız olanına kaç model olursa olsun fahiş fiyatlar çekiyorlar bu yüzden bulunursa en düşük donanımlı olanı bulunabilir ki gene bence sunroof olmayan forestera binilmez. Araç bakarken 1.6 motordan uzak durun derim 1300 kilonun üzerindeki araçta 1.6 motor tat vermez.
  • düşünürseniz ssangyong actyon sport cam kabin ile kapatmalı aracımı satmayı düşünüyorum fiyat olarak da düşündüğünüzün az altına verebilirim.aracım 2010 model olup kazasız boyasız orjinaldir.içinde double din dışında ise ön-arka tampon koruma mevcuttur.en ufak sorunu yoktur.
  • Aslında başta düşünüyordum actyon sports ancak sonra gözüm korktu diyebilirim. Bilen bilir Sarıyer sokakları biraz dardır. O kadar uzun bir araçla baya sıkıntı çekerim diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu aracı Bodrumun sokaklarında kullanıyorum.araç uzun 5m.ama kullanması oldukça rahat ayrıca geri görüş kamerası da var.takdir sizin.iyi akşamlar
  • Günceldir.
  • İhtiyacım günceldir.
  • Kendime arac buldum. Baslik silinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.