quote:Orijinalden alıntı: s7ev7e7n resimde görünen uzaktan kumanda alınacaktır. iletişim pm bende var 9550 nin kumandasını kullanmıyorum değerlendirebilirim ne kadar veriyorsun ?
quote:Orijinalden alıntı: bygamer quote:Orijinalden alıntı: s7ev7e7n resimde görünen uzaktan kumanda alınacaktır. iletişim pm bende var 9550 nin kumandasını kullanmıyorum değerlendirebilirim ne kadar veriyorsun ? istediğiniz fiyat ne hocam söyleyin anlaşırız
quote:Orijinalden alıntı: s7ev7e7n istediğiniz fiyat ne hocam söyleyin anlaşırız akıllı telefon kullanıyorsan birisinden rica et telefon ile eşleştir samsung s4 mini de falan vardı sanırım özellik htc one m7 de de var aynı şekilde
quote:Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company 50 tl sıfır. kapıda ödeme. isteyen varsa gönderirim. fiyatı çok söyledin hocam makul birşey dersen üzerine konuşuruz
quote:Orijinalden alıntı: jamara Tam olarak kumandanın model numarası nedir? model numarasını bilmiyorum ekteki resimde görünen kumandanın aynısı
quote:Orijinalden alıntı: bygamer quote:Orijinalden alıntı: s7ev7e7n istediğiniz fiyat ne hocam söyleyin anlaşırız akıllı telefon kullanıyorsan birisinden rica et telefon ile eşleştir samsung s4 mini de falan vardı sanırım özellik htc one m7 de de var aynı şekilde araştırıp denemek lazım bir bakayım
quote:Orijinalden alıntı: s7ev7e7n quote:Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company 50 tl sıfır. kapıda ödeme. isteyen varsa gönderirim. fiyatı çok söyledin hocam makul birşey dersen üzerine konuşuruz 0539 680 39 65 Ara bu kişi satıyor kardeşim. Aranızda anlaşın.
quote:Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company Patron nerelerdesin? özlettin kendini Eyvallah kardeş Çok yoğunuz bu aralar o yüzden giremiyorum. Dönüşüm muhteşem olacak