Bildirim
Alınık ! Vw Golf - Seat Leon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
s.a kardeş bende 2004 model dizel çok temiz bir leon var kompile motor bakımlarınıda 3 ay önce yaptırdım ve şuan araç garajımda yatmaktadır, kendime motor aldığımdan dolayı vede aracı kullanmadığımdan ötürü aracımı satmak istiyorum şuan internete koymadım daha ama almak istersen eğer asla pişman olmayacagın bir aracı satmak isterim, irtibat için 0544 206 1446 nolu cep numarasını ararsan eğer görüşürüz hayırlısı olur isede anlaşırız, bu arada ismimde Serkan... -
quote:
Orijinalden alıntı: Francesc01
2003 - 2004 model Vw Golf Dizel veyahut 2006 - 2008 model Seat Leon Dizel araç almayı düşünmekteyim.Satmayı düşünen arkadaşlar varsa konuşabiliriz.
s.a kardeş bende 2004 model dizel çok temiz bir leon var kompile motor bakımlarınıda 3 ay önce yaptırdım ve şuan araç garajımda yatmaktadır, kendime motor aldığımdan dolayı vede aracı kullanmadığımdan ötürü aracımı satmak istiyorum şuan internete koymadım daha ama almak istersen eğer asla pişman olmayacagın bir aracı satmak isterim, irtibat için 0544 206 1446 nolu cep numarasını ararsan eğer görüşürüz hayırlısı olur isede anlaşırız, bu arada ismimde Serkan...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X