Şimdi Ara

Alışkanlıklarınız / Takıntılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin takıntıları, kronik hâle gelmiş alışkanlıkları vardır.Gelin burada paylaşalım.

Örneğin bende simetri takıntısı vardır masamda veya bilgisayarda masaüstümde her şey düzenlidir birbirine simetriktir

• Cuğara takıntım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Cuğara takıntım var
    Arabanın dışını/içini b.k götürse bile aynaları/camları temiz olacak. Arabamın arka camında da silecek olacak. Yağmur çiseledikten sonra arka camda kalan lekeleri araba kullanırken temizleyemez isem hasta olurum. Bu yüzden alacağım arabalar ya hatchback, ya SW ya da jeep olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Cuğara takıntım var
    Filmlerde vs herşeye dikkatli bakarım mesela şuan ghost whisperer izliyorum 2.sezondayım ve bölümler hep 40.saniyeden sonra başlıyor öncesi tekrar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Filmlerde vs herşeye dikkatli bakarım mesela şuan ghost whisperer izliyorum 2.sezondayım ve bölümler hep 40.saniyeden sonra başlıyor öncesi tekrar oluyor

Alıntıları Göster
    slm
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_

slm

Alıntıları Göster
    Mesela bir takıntımı daha söyleyim banyoya girince illa liflenirim iyice yıkanırım öyle çıkarım öyle duş tipi su dökünüp çıkamam rahatsız olurum
  • her seyin yazilimi guncel olmali benim icin olmadimi duramiom illa durtuyo beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

her seyin yazilimi guncel olmali benim icin olmadimi duramiom illa durtuyo beni
    hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

hort

Alıntıları Göster
    evden çıktıktan sonra kapıyı 3 kez üst üste kilitleyip,sonra manyak gibi 30-40 saniye kapıyı ittirip yüklenirim "acaba açık bırakmış olabilir miyim" diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan

evden çıktıktan sonra kapıyı 3 kez üst üste kilitleyip,sonra manyak gibi 30-40 saniye kapıyı ittirip yüklenirim "acaba açık bırakmış olabilir miyim" diye..

ahahah
  • quote:

Anne?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Anne?!

Alıntıları Göster
    çok var

• quote:

komşular görünce ne yapıyorsun?
  • quote:

Obsesif kompülsif
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

quote:

Alıntıları Göster
    Evdeki tüm kapıları kapalı tutarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Evdeki tüm kapıları kapalı tutarım.

Alıntıları Göster
    dur
  • quote:

Mesela bir takıntımı daha söyleyim banyoya girince illa liflenirim iyice yıkanırım öyle çıkarım öyle duş tipi su dökünüp çıkamam rahatsız olurum

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

quote:

Alıntıları Göster
    12-13 senedir tel. numaram aynı , hayatta değişmem

msn , chat , online game vs. 10 sene önce tamemen bıraktım , face gibi yerlere hayatta üye olmam

pc de oyunlara girmeden önce mutlaka yenile yaparım

şahsi makinemde , arka planda antivirden başka programa çalışamaz

denizi olmayan yerlerde piskolojim bozuluyor fazla barınamam , yazları mutlaka denize girmeliyim

birşeyi kaybersem bulana kadar başka hiç bişeyle meşgul olmam

altına dokunamam

elma yiyemez kimse yanımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

+1907

Alıntıları Göster
    Bazı sesler sinirimi bozar:Ağız şopurdatma,bişey içerkenki çıkan ses,durduk yere çıkarılan salak sesler vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool33

Bazı sesler sinirimi bozar:Ağız şopurdatma,bişey içerkenki çıkan ses,durduk yere çıkarılan salak sesler vs.

aynı ben ,heleki periyodik sesler olursa onlar daha da fena oluyor.

Mesela minibüslerde yanındaki adamın bozuk paralarla oynaması , şişirilen sakızlar vs..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.