Arkadaşlar herkesin takıntıları, kronik hâle gelmiş alışkanlıkları vardır.Gelin burada paylaşalım.
Örneğin bende simetri takıntısı vardır masamda veya bilgisayarda masaüstümde her şey düzenlidir birbirine simetriktir
Cuğara takıntım var
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Cuğara takıntım var
Arabanın dışını/içini b.k götürse bile aynaları/camları temiz olacak. Arabamın arka camında da silecek olacak. Yağmur çiseledikten sonra arka camda kalan lekeleri araba kullanırken temizleyemez isem hasta olurum. Bu yüzden alacağım arabalar ya hatchback, ya SW ya da jeep olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Cuğara takıntım var
Filmlerde vs herşeye dikkatli bakarım mesela şuan ghost whisperer izliyorum 2.sezondayım ve bölümler hep 40.saniyeden sonra başlıyor öncesi tekrar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyTerritory
Filmlerde vs herşeye dikkatli bakarım mesela şuan ghost whisperer izliyorum 2.sezondayım ve bölümler hep 40.saniyeden sonra başlıyor öncesi tekrar oluyor
Alıntıları Göster
slm
quote:
Orijinalden alıntı: panzer_
slm
Alıntıları Göster
Mesela bir takıntımı daha söyleyim banyoya girince illa liflenirim iyice yıkanırım öyle çıkarım öyle duş tipi su dökünüp çıkamam rahatsız olurum
her seyin yazilimi guncel olmali benim icin olmadimi duramiom illa durtuyo beni
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
her seyin yazilimi guncel olmali benim icin olmadimi duramiom illa durtuyo beni
hort
quote:
Orijinalden alıntı: muhimmat
hort
Alıntıları Göster
evden çıktıktan sonra kapıyı 3 kez üst üste kilitleyip,sonra manyak gibi 30-40 saniye kapıyı ittirip yüklenirim "acaba açık bırakmış olabilir miyim" diye..
quote:
Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan
evden çıktıktan sonra kapıyı 3 kez üst üste kilitleyip,sonra manyak gibi 30-40 saniye kapıyı ittirip yüklenirim "acaba açık bırakmış olabilir miyim" diye..
ahahah
quote:
Anne?!
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
quote:
Anne?!
Alıntıları Göster
çok var
quote:
komşular görünce ne yapıyorsun?
quote:
Obsesif kompülsif
quote:
Orijinalden alıntı: çikinoy
quote:
Alıntıları Göster
Evdeki tüm kapıları kapalı tutarım.
quote:
Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez
Evdeki tüm kapıları kapalı tutarım.
Alıntıları Göster
dur
quote:
Mesela bir takıntımı daha söyleyim banyoya girince illa liflenirim iyice yıkanırım öyle çıkarım öyle duş tipi su dökünüp çıkamam rahatsız olurum
+1907
quote:
Orijinalden alıntı: çikinoy
quote:
Alıntıları Göster
12-13 senedir tel. numaram aynı , hayatta değişmem
msn , chat , online game vs. 10 sene önce tamemen bıraktım , face gibi yerlere hayatta üye olmam
pc de oyunlara girmeden önce mutlaka yenile yaparım
şahsi makinemde , arka planda antivirden başka programa çalışamaz
denizi olmayan yerlerde piskolojim bozuluyor fazla barınamam , yazları mutlaka denize girmeliyim
birşeyi kaybersem bulana kadar başka hiç bişeyle meşgul olmam
altına dokunamam
elma yiyemez kimse yanımda
quote:
Orijinalden alıntı: Métropol
quote:
+1907
Alıntıları Göster
Bazı sesler sinirimi bozar:Ağız şopurdatma,bişey içerkenki çıkan ses,durduk yere çıkarılan salak sesler vs.
quote:
Orijinalden alıntı: deadpool33
Bazı sesler sinirimi bozar:Ağız şopurdatma,bişey içerkenki çıkan ses,durduk yere çıkarılan salak sesler vs.
aynı ben ,heleki periyodik sesler olursa onlar daha da fena oluyor.