Şimdi Ara

Alıyorum, sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, çok kafanızı şişirdim kusura bakmayın sağolun çok yardımcı oldunuz bana. herkes uygun sistem onerilerinde bulundu ve ben de değerlendirme yaparak bu sistemde karar kıldım;http://i.imgur.com/OGf73u9.jpg

şimdi bi kaç arkadaşım;
    hdd çok kötü, ekran kartı saphire 7850 al falan dediler.
    vga monıtor kullanıyorum ve 7850 dalgalanma yapıyormuş vga larda. hdd konusunda bi fikir yürütemedim. vatan'da beğenen de var beğenmeyen de var. sizce nasıl ?

ayrıca 550w psu ucu ucuna yeter dediler. bu yuzden 700w psu lu kasa alacagım. ileride ekleme yapmayı dusunmuyorum ama olurda yaparsam diye.

değerli yorumlarınız için şimdiden tesekkur ederım

• HDD 1 TB yapabilirsiniz 20 Lira fark var zaten.

Ekran kartını 7870XT yapabilirseniz iyi olur olmazsa 7850 de olabilir.

7850 650ti den iyidir fiyat farkıda yok zaten bence onu alabilirsiniz.

Bir arkadaş konu açmıştı Vga monitörde dalgalanma sorununa çözüm olarak o konuya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marc Marquez -- 9 Ağustos 2013; 11:48:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem yerinde olmuş. Yapacağın değişiklikle daha da iyi olur. Şahsi fikrim bu sistemi almışken ekran kartını değiştirmen. 70 TL daha koyup sonradan pişman olmamak için SAPPHIRE HD 7870XT alman. Aman diyim. 650 Ti alma bunun yerine 70 TL için. Bu kart 660 Ti'dan da iyi. Madem para veriyon 2 gün sonra keşke deme. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartini 7870XT yapabilersen yap anakarti oc yapmayacaksan msi g46 yapacaksan msi gd65 hdd kotu gercekten 1 tblik modelini al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Edition

Sistem yerinde olmuş. Yapacağın değişiklikle daha da iyi olur. Şahsi fikrim bu sistemi almışken ekran kartını değiştirmen. 70 TL daha koyup sonradan pişman olmamak için SAPPHIRE HD 7870XT alman. Aman diyim. 650 Ti alma bunun yerine 70 TL için. Bu kart 660 Ti'dan da iyi. Madem para veriyon 2 gün sonra keşke deme. Hayırlı olsun.

söylediğiniz ekran kartı bu degıl mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

zaten kutunun ıcerısınde dvi-vga adaptoru varmış. dalgalanma olmaz dıye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

Ekran kartini 7870XT yapabilersen yap anakarti oc yapmayacaksan msi g46 yapacaksan msi gd65 hdd kotu gercekten 1 tblik modelini al.

yo, overclock işinden falan pek anlamam. anakartta ben yıllardır asus kullanıyorum. asus kalsa bı sorun olur mu ki ?
  • Evet söylediğim ekran kartı o. Kesinlikle onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkn is all in

quote:

Sistem yerinde olmuş. Yapacağın değişiklikle daha da iyi olur. Şahsi fikrim bu sistemi almışken ekran kartını değiştirmen. 70 TL daha koyup sonradan pişman olmamak için SAPPHIRE HD 7870XT alman. Aman diyim. 650 Ti alma bunun yerine 70 TL için. Bu kart 660 Ti'dan da iyi. Madem para veriyon 2 gün sonra keşke deme. Hayırlı olsun.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

zaten kutunun ıcerısınde dvi-vga adaptoru varmış. dalgalanma olmaz dıye dusunuyorum.

Ya olursa, ondan sonra napcan, Geri dönüşü yok bu işin.

• ekran kartı için arkadaşları dinle gerisi tamam.
  • 78xx dalgalanma yapabiliyo ama dediğin adaptör bu sorunu ortadan kaldırıyo. Güvenle alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 9 Ağustos 2013; 12:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

Ya olursa, ondan sonra napcan, Geri dönüşü yok bu işin.

peki onerınız nedir ? bir şey önerirseniz çok sevinirim.

• quote:

78xx dalgalanma yapabiliyo ama dediğin adaptör bu sorunu ortadan kaldırıyo. Güvenle alabilirsin.

ya olursa diyenler var. içime şüphe düşürdüler be :)
    10 kişiden 7si adaptor ıle sorunu ortadan kaldırırsın. kutudan cıkıyor adaptor zaten dıyorlar :)
  • quote:

quote:

78xx dalgalanma yapabiliyo ama dediğin adaptör bu sorunu ortadan kaldırıyo. Güvenle alabilirsin.

10 kişiden 7si adaptor ıle sorunu ortadan kaldırırsın. kutudan cıkıyor adaptor zaten dıyorlar :)

Rahat ol adaptör işi çözüyo

• quote:

quote:

quote:

sımdı bılgısayardan anlayan arkadaşlarıma soruyorum.
    kimisi sizlerin onerdıgı sapphire al dıyor, kimisi de asus dıyor. neden bu farklılıklar var anlamıyorum. kafam cok karıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sımdı bılgısayardan anlayan arkadaşlarıma soruyorum.
    kimisi sizlerin onerdıgı sapphire al dıyor, kimisi de asus dıyor. neden bu farklılıklar var anlamıyorum. kafam cok karıştı.

Asus kalitelidir. Sapphire eskiden sıkıntı yaratabiliyodu. Ama bu sorun çözüleli çok oluyo. Şu anda sapphire en kaliteli markalardan biridir. Üstelik AMD'nin işbirliği yaptığı, öncelik verdiği firmadır. (Nvidia-Evga gibi). Sana önerdiğim model normal değil zaten. 79xx serisi mimarili kart. O XT o oluyo. O da sadece sapphirede var. Çok kaliteli ve piyasanın en iyi f/p ürünü. Gel sözümü dinle sonra pişman olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 9 Ağustos 2013; 13:49:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.