Bildirim
Alkol kullanmadığım halde alkollü çıktım
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bazılarının bağırsağında kendiliğinden fermente olup emiliyor belki öyle birşey
-
Alkolmetrede bazı gıdaların tüketiminde düşük oranda çıkıyor diye duymuştum.Ama kan tahlilinde ilk sizden duyuyorum yanlış yapmışlardır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 31 Ağustos 2022; 1:9:18 > -
0.18 ile ceza almayacağımı biliyorum zaten. ben sadece alkol kullanmadan böyle bir şey nasıl olabiliyor onu merak ettim..
sadece sabah saçlarıma saç spreyi sıkmıştım doğal olarak kokusunu da aldım acaba onunla alakalı olabilirmi
-
meyveler vs böyle yapabiliyor
-
Kanında belirli oranda 24 ayar saf altın da bulunmakta. Hiç altın yemedik peki neden altın var sorusunun cevabı ile aynı cevabı içeren soru cümlesi başlıktadır. -
Islak mendil vsyle ağzını sildiysen alkolmetre yerine kan testi verebilirsin -
hastanedeki normal edeğer 0-10 arası yazıyor ancak benim ki 13 bu yüzden fazla gibi geldi bana
-
zaten alkolmetrede değil kan testinde çıktı
-
başlığı okuyup yazdım kusura bakma :)
-
20 yıl önce Rus arkadaşın Beylikdüzünde’ nki evinde gece vakti düğün sonrası kutlama vesilesi ile pasta ve meşrubat yedim, kısa süre sonra eve dönmek için arabayla yola çıktım.
Mahalleyi henüz terkedemeden polis çevirmesine denk geldim. Alkolmetrede 46 promil çıkınca polis işlem yapmadı ama hiç alkol almadığım halde polis de baba sordu ne içtiğimi:
“Alkol zaten kullanmam ama pasta yeniştik likörlü olabilir” demiştim… -
0.03 fazlalık var çok takmamak lazım -
İlaç kullandıysan bazı ilaçlar ve içtiğin gazlı içecekler yada yemekten hemen sonra yediğin meyveler yapabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X