Şimdi Ara

ALLAH'A NE KADAR ŞÜKRETSEK VE İBADET ETSEK AZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sene önce kız yiğenim doğdu, yutma ve soluk almada sorunları var, kız kardeşimin ve eniştemin ne uyku düzeni kaldı ne yaşam kalitesi, bir şeyler yiyebilmek, içebilmek, nefes alabilmek, WC'ye gidebilmek, görebilmek, duyabilmek ve yürüyebilmek bunları yapabiliyorsak Allah'a ibadet etmemiz gerekmiyor mu ? Kız kardeşim ara sıra bize geliyor, yiğenimin çektiği ızdırabı görünce kahroluyor ve Allah'a ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce eşşegini kaybetir sonra buldurdu diye sevin.

Insan oglu icgüdüsel olarak acı ölüm saglik vs gibi konularda caresiz kaldigi seylerde minnet ediyor mecburen.

Ama uzaktan baktin mi o kizin suçu neydide o acilari cekti ailesiyle birlikte.

Ben mutehit olsam sana ev versem catisi olmayan icinde 1 sene yasatsam sen zor bela banq catiyi kapattirabilsen. Bana sukur mu edeceksin.

Bir isi beceremiyorsan yapma diye kufur edersin.
  • 3-5 ufak şeye takılıp materyalist olmayın

Sağlık en büyük hazinedir

• Bu tür durumlarda suçlu kişi bence onu bu dünyaya getirenlerdir. Çünkü rızasını almadan ve binlerce riske rağmen getiriyorlar.

• Önce eşşegini kaybetir sonra buldurdu diye sevin.

Insan oglu icgüdüsel olarak acı ölüm saglik vs gibi konularda caresiz kaldigi seylerde minnet ediyor mecburen.

Ama uzaktan baktin mi o kizin suçu neydide o acilari cekti ailesiyle birlikte.

Ben mutehit olsam sana ev versem catisi olmayan icinde 1 sene yasatsam sen zor bela banq catiyi kapattirabilsen. Bana sukur mu edeceksin.

Bir isi beceremiyorsan yapma diye kufur edersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne saçma sapan cevaplar vermişsiniz.

• Bir şeylere minnet etmek önemli, mesela bedenine veya en kötü hâlde bile içinde bulunduğun duruma... Yiğenin tez vakitte şifa bulur umarım.

• Suçlu doktorlar çünkü ana karnında yiğenim sağlamdı, normal doğum yaparız demişler ve hiç risklerinden bahsetmemişler, çünkü kız kardeşiminin ilk iki çocuğu sezaryanla doğmuştu, yani doğum sırasında ortalık karışmış yiğenimin beynine oksijen gitmemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elhamdülillah. Allahın verdiği nimetler çok büyük, sağlık bile tek başına büyük nimet, Allah bizi korusun.

• Yeğenin şükretmesin mi yani?

Önümüze yeğenini şükretme objesi olarak koyman zaten bi acaib, o çocuk ne yapsın? Te Allam

Umarım iyileşebilir. Geçmiş olsun.

• Şükretmek Allah'tandır Şükürcülük Şeytandandır

• Nasıl yani kafam karıştı 

• cemsinan kullanıcısına yanıt

Yeğenimin akibeti ve geleceği meçhul, ne olacağını Allah biliyor

• Allah'a ne kadar şükretsek yetmez

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Örnek çok mantıksız, müteahhite karşılığında para-arsa verip daireni alırsın. Halbuki Allah c.c'a hiç bir şey ödemeden bu cana sahip oldun.

• 120205044 kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 120205044 kullanıcısına yanıt
    Bana daha buyuk mucize lazim.
    Ben görmeden inanmam.

Bana ispatlasin ben gereken kullugu yaparim

• Ben de şükür ederim de, Allah'ın asgari yaşam şartlarını sağlaması gerekiyor en azından. Nefes alınarak yaşanan bir dünyada nefesle ilgili problemle yaratılmak, hoş birşey değil.

• Böyle komplikasyonların olduğunu doğumdan önce bildiği halde çocuğu doğurduysa bile bile lades demişler. Zor bir durum, Allah yardımcıları olsun.

• Patso yerken şükrettin mi

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Seçim senin

Sonucuna katlanırsın

Allah'ın varlığının delilleri ortada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.