ARKADAŞLAR BİR VİDEO YAYINLADIM PİKNİK TUBEDE BENİM İÇİN BİR KERE OLSUN VİDEOYU İZLERMİSİNİZ VEYA TIKLARMISINIZ LİNKE NE OLUR ALLAH İÇİN..VİDEO İÇİN TIKLA
Tıkladım.
çok sağol arkadşım eline sağlık allah razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: fernsehn
Tıkladım.
tıkladım çiçekleri adresime at
boyu kısa olan cücemi yoksa küçükmü net deil ve takılıyorda bide hangisi sensin?
BEN YOKUM ORDA VİDEOYU ÇEKEN BENİM AYRI BİR ŞEYDE O KUZENİM ENGELLİDİR KENDİSİ CÜCE DEMESEK DAHA İYİ OLUR AMA OLSUN TIKLADIĞIN İÇİN TŞK LER
quote:
Orjinalden alıntı: gorillasvampirs
tıkladım çiçekleri adresime at
boyu kısa olan cücemi yoksa küçükmü net deil ve takılıyorda bide hangisi sensin?
tıkladık . ( cüceyi görünce boyuna göre vercektim notu aslında 1! )
CÜCE EVET AMA O KENDİSİNE ÖYLE DENMESİNİ İSTEMİYOR SİZDE ANLARSINIZ YA
Tıkladım kardeşim Kuzeninede üzüldüm Allah'tan bizi böyle bir şekilde yarattığı için şükretmemiz lazım Kuzenine acıdığımı düşünme ama bi anda için ezildi
niye saçma sapan şarkı taklidiniz için Allahın adını bu kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz.insanların duygularını bu şekilde sömürmeyin ve Allahın adını zırt pırt agzınıza almayın
bende ne zaman çıkacak biride şurda tadımızı kaçırcak diye bekliyordum
quote:
Orjinalden alıntı: banada_lololo
niye saçma sapan şarkı taklidiniz için Allahın adını bu kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz.insanların duygularını bu şekilde sömürmeyin ve Allahın adını zırt pırt agzınıza almayın
iyide şarkı biraz kırocan
beyaz show a çıkarsan dh nin reklamını yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: banada_lololo
+bi milyon
quote:
Orjinalden alıntı: SabroN
beyaz show a çıkarsan dh nin reklamını yaparsın
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme