Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN HANGİ HUKUKA GİTMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir haftadır kafayı yiyicem tercih sıralamamda selçuk hukuku mu yoksa akdeniz'i mi öne yazmalıyım nedenleriye birlikte açıklarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymalıkapıtokmağı -- 10 Temmuz 2015; 2:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

Evet arkadaşlar bir haftadır kafayı yiyicem tercih sıralamamda selçuk hukuku mu yoksa akdeniz'i mi öne yazmalıyım nedenleriye birlikte açıklarsanız çok sevinirim

Bence eğitim açısından Selçuk derim; ama Antalyadaki sosyal ortamı Konyada bulamazsın. Konya Ankaraya yakın ve büyük şehir. Ankaraya yakın olması büyük bir avantaj. Oradaki seminerlere konferamslara girerek kendini geliştirebilirsin. Antalya turizm kenti site düsünüyorum siyasetten falan uzak. Senin işin artık siyaset falan olucak. Konya derim ben. Kampüsü iyimiş. Şehir insanları tutucuymus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam cidden çok karışık hocam dershane hocam akdeniz yaz dedi ayrıca sosyal hayatı seven bi insanım antalya bu yönden cezbediyo.Eğtim açısından bakarsak konya önde gibi ayrıca yazları okuduğum şehirde kalıp çalışmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

Kafam cidden çok karışık hocam dershane hocam akdeniz yaz dedi ayrıca sosyal hayatı seven bi insanım antalya bu yönden cezbediyo.Eğtim açısından bakarsak konya önde gibi ayrıca yazları okuduğum şehirde kalıp çalışmak istiyorum

Karar vermek harbi cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.