Şimdi Ara

Allah belanı vesin emulaaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slms.emula kullanmaya calışıyorum.high idd icin herseyi yaptım.Ama high id alıp almadıgımı nasıl ögrenebilirim.cunku download yapamıyorum.60 mb ın 10 mb kaldı ve 1 haftadır da kalmaya devam ediyor. imesh i veya dc++ tavsiye eder misiniz?
    not:emula ile ilgili okumadgım başlık kalmadı.

• dc++ dayım

20-30 k arasıyım
    henuz problemim olmadı

256 kb adsl
  • emule öyle.ares kullan..dc++ bilmiyorum ama iyi diyorlar.
  • BELA ??? YANLIŞŞ FANI DÜNYA...
  • bende emela v0.44d yi kullanıyorum sürekli düşük id alıyorum sorun yok bazan 30-35 lere çıktığım oluyor, yüksek id için modemde port açtım oldu ama ortak adsl olduğu için diğer kullanıcılar sörf yapamaz olduğundan port işini bıraktım düşük id devam ediyorum. Buara emula nın dark dragon diye bir sürümü için çok hızlı olduğu denenmiş ve söyleniyor istersen bir araştır. Bağlantının durumunu görmek için sunucular butonuna tıkla açılan pencerde en sağda bağlantı durumunu görürsün.
    birde çektiğin dosya paylaşımda çok ise fazla uzun sürmez, mesela win2003 server türkçeyi bir aydır indirmeye uğraşıyorum hala %95 lere yeni geldi bunun yanı sıra trinity 2004 filmi 2 cd olmasına rağmen paylaşımda çok olduğu için 2 gün de indirdim ona göre hesabını yap artık.

• Servers tab'ında sağ tarafta my info penceresi olmalı, orada high id alıp almadığın yazar. Bazı dosyaların bir bölümü paylaşımı yapan diğer client'ların çoğunda olmadığında (veya bu parçaya sahip client'larda sen sırada geride kaldığında) tamamlanması gecikebiliyor. Eğer high id almak için herşeyi yaptığını düşünüyorsan sana tavsiyem bir mod kullanman, Emule gokhan mod veya freeangel high id alma ihtimalini yükseltecektir, download yaptığın kadarki bölümü bu modların içine taşıyarak kaldığın yerden devam edebilirsin. Bir diğer tavsiyem de emule'yi olabildiğince uzun süre açık tutman, böylece sırada yükselip indirdiğin dosyaların sahip olmadığın bölümlerine ulaşma ihtimalini yükseltebilirsin. Emule'yi iyi kullanırsan başarılı bir p2p olduğunu göreceksin, yazıktır bela okuma yaw :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

emule öyle.ares kullan..dc++ bilmiyorum ama iyi diyorlar.

areste aynı ..ok her şeyi bulamıyorum yavaş daha iyileri var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okeys buldum.ama hayır olamas.ilk warning.
    WARNING : You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
    ikincisi WARNING : Please try to use a random port instead of 4662, because a lot of ISP have filters on 4662 port. Any number between 80 and 65530 should be OK.
    şimdi portu 4662 olarak ayarlamamam gerektigini sölüyo.şimdi kafam karıştı. hani 4662 e ayarlayacaktık. yane bana ne a lot of ısp filterden.ya bi de low id mişim yaw. ustadlar sıyırcam...Ne yapmam gerekiyor?teaser gokhan mod veya freeangel ı henüz denemedim...
    help me emulacılar
  • "emule"
    TCP 1000 - UDP 1100 yap bir de öyle dene, tekrar ediyorum o iki moddan herhangi birisiyle başka bir setting problemin yoksa high id alırsın.. Bağlantın ne bu arada?
  • zaten hem 4662-4672 yi hem de 1000-1100 ü kullanıyorum. 4662 i kaldırdım bu sefer 4662 port uyarısını vermiyor.ama high id aldın da demiyor.????
    bu arda baglantım 256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybermagicc -- 21 Ocak 2005, 4:34:40 >
  • cık cık cık bela?bayram bayram günah....
  • bela okuma, emule bize lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzer -- 21 Ocak 2005, 10:28:36 >
  • emule ice mod u kur sadece yeter emule gibisi var mı ya 30 un altına düşmüyorum 2 saat içinde:)
  • torrent en iyisi bence bittorrent
  • nasıl başlık bu böyle ya koptum valla bende high id de ne işe yarıyo emulayı(freeangel) açınca bütün internet trafiği felç oluyor.anlamadım gitti bütün ayarları divxplanetteki gibi yaptım ama olmuyor işte peer2mail den çekelim dedik 24 saat kapalı uyarısı veriyo her halta beleş şifrede kapmasak hat boşa gidecek
  • bırakın artık şu katırı arkadaşlar
  • eğer emuledan high id almak istiyorsanızwww.divxplanet.net forumlarından gokhan2604vefreeangel modu yükleyerek emuleda yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.
  • gelin hep beraber p2m rüzgarına katılın orda hayat var
  • emule en sağlam p2p dır kullanmayı bilmiyorsanız aşağılamayın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.