Şimdi Ara

Allah'ı Gerçekten Seviyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir müslüman olarak gerçekten Allah'ı gönülden seviyor musunuz yoksa korktuğunuzdan dolayı veya çıkar ilişkisi olduğundan seviyormuş gibi mi düşünmeye çalışıyorsunuz. Yani ne bileyim sırf çok güçlü ve yapabildiği için sizi böyle bir dünyaya getirip sizi ortada hiçbir neden yokken teste tabi tutup 70-80 yıl uğraştıran birisini neden çok seversinizki ?

Yani ne bileyim tanımadığınız daha önce görmediğiniz iki sohbet bile etmediğiniz birisine sırf size sonsuza kadar azap çektirebilicek bir güçte olduğu için tapıyorsunuz, ha insana tapmışsınız ha bir yaratıcıya ne bileyim nasıl gururunuza yediriyorsunuz birde üstüne onu çok seviyorum ayakları çekiyorsunuz.

Mesela sizi %100 ihtimalle cennetine ve hatta cennetinin en iyi yerine koycagını söylese yine ona tapmakla uğraşırmıydınız ama dediğim gibi %100 koyucak yani içinizden belkide beni deniyordur yada bana küser falan bir sorun çıkmasın gibi bir ihtimal düşünmeyeceksiniz çünkü öyle bir şey duymuştum hz.muhammed'in karısının mı ne bütün geçmiş gelecek günahları affedildiği halde hala ibadet etmeye devam etmiş artık ya çevresinden dolayı veya %100 emin olamadığı içindir bilemem o tür örnekler vermeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.