İşinizi ve çalışmayı seviyor musunuz? mesela ben daha önce 4 ay bir fabrikada çalıştım, iş tahmin edemeyeceğiniz kadar ağır, riskli ve yorucuydu. Maden üzerineydi fabrika. Tamamen beden gücüyle çalışmak gerekiyordu. Oradayken '' hangi işe geçersem geçeyim artık zor gelmez '' derdim. Şansım yaver gitti gerçekten çok daha rahat ve 4500 civarı maaşlı bir iş buldum (daha o seviyede değil maaşım) herneyse. İş arkadaşlarımdan biri '' yaptığın iş helal olmalı severek yapmalısın '' dedi. Ben de '' kendi işin olmadıktan sonra kim yaptığı işi sever ki dedim. '' o da bana '' evlenip çocuğun olunca maaşı alınca ohh bu para bana helal ben çocuklarıma helal lokma yediriyorum diyebilirsin '' dedi. Bana da bu çok saçma geldi. Bunu diyen adamın arabası bile yok, ama '' en iyisini yapıp helal çalışma '' peşinde. Ama patronun mercedes, oğullarının ise son model audileri kapıya ip gibi dizili. bana bu olaylar çok saçma geliyor. |
Çalışmak iğrenç bir şey işinizi seviyor musunuz
-
-
Off moralim bozuldu
Yarın değersiz TL için ise gideceğim ve hiçbir şeye sahip olamayacağım
Paranın değeri yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmak yok kölelik var. Hayvani şekilde çalışıp aç kalmayacağın miktarda para alıyorsun o yüzden zenginden çalacaksın veya para bulup aklını kullanıp ticarete atılacaksın
benim işim öğrencilik, öğrencilik çok güzel bir meslek tüm gün yan gelip yatıyosun, kendini geliştiriyorsun. Çok seviyorum işimi, herkese öneririm.
-
yazılım öğren.
-
Bu hayatı psikolojik sıkıntısız yaşamak istiyorsan, belli fikirlerle veya maddelerle uyumuş olman gerekiyor, ya da sistemin oyuncaklarından ömrün boyunca zevk alabilecek biri olmalısın.
Aksi takdirde bu anlamsızlığa her gün canını sıkıp, öylesine yaşayan ve acı çeken biri olacaksın.
-
Çalışmak berbat bir şey şöyle boşluğa düşmemeni sağlayacak ve çok fazla efor sarfettirmeyecek aynı zamanda getirisi yüksek bir işin olacak veya yaptığın iş sadece senin kafanı dağıtsın diye olacak onun dışında atadan dededen kalmış milyonların olacak, 5.000 TL ye köle gibi çalışmak dünyanın en boktan şeyidir heleki bu ülkede daha çok boktan dır çünkü kazandığın paranın büyük bir kısmını devlete vergi diye verirsin verdiğin vergiyi kimler nasıl ne şekil keyfi kullanıyor eziyor bilemezsin ama o parayı ezdiklerini bilirsin kısacası çalışmak çok boktan bir şeydir Türkiyede az paraya köle gibi çalışmak daha da boktandır hem de enayiliktir kimse üzerine alınmasın bu benim şahsi düşüncemdir.
Hocam bu muhabbetin bile konusunu açmıştım 1 2 ay once. Günümüzün yeni sacmaligi da bu işte. Aratirsan bulursun yazılım ve 2 dil öğrenince brüt 20 bin dolara çıkıyor ücretimiz sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özet: ESKORT
Senden bahsetmedim ki konuda?quote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam
Özet: ESKORT
Yaptığın işe göre değişir knk Johnny sins in işi senin işin olsa işe severek gitmez misin?
Ben bu konulara zamanında kafamı çok yordum. Sistem çok muazzam işliyor sistemin dışına çıkamıyorsun kolay kolay. Eğer çıkmayı başarabilirsen ne mutlu sana. O yüzden sistemin dışına çıkabilecek cesaretin yoksa sistemi sevmeye çalış. Sistemin iyi yanlarını keşfetmeye çalış. Tutkuyla yapacağın hobiler aktiviteler edin inan başka türlü bu hayat sana ızdırap haline gelir.
1 sene önce bende sistemden sıkıldığım ve bunaldığım için bıraktım işimi. Hayallerimin peşinden koşmaya çalıştım. Ama sistem sürekli engeller çıkartıyor ve bunlarla mücadele eder haline geliyorum. O saf özgürlüğü bi türlü yakalayamıyorum. Yani dediğim gibi sisteme ayak uydurmaya çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dusaro -- 29 Mart 2021; 13:58:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dusaro
Ben bu konulara zamanında kafamı çok yordum. Sistem çok muazzam işliyor sistemin dışına çıkamıyorsun kolay kolay. Eğer çıkmayı başarabilirsen ne mutlu sana. O yüzden sistemin dışına çıkabilecek cesaretin yoksa sistemi sevmeye çalış. Sistemin iyi yanlarını keşfetmeye çalış. Tutkuyla yapacağın hobiler aktiviteler edin inan başka türlü bu hayat sana ızdırap haline gelir.
1 sene önce bende sistemden sıkıldığım ve bunaldığım için bıraktım işimi. Hayallerimin peşinden koşmaya çalıştım. Ama sistem sürekli engeller çıkartıyor ve bunlarla mücadele eder haline geliyorum. O saf özgürlüğü bi türlü yakalayamıyorum. Yani dediğim gibi sisteme ayak uydurmaya çalış.başka çare yok zaten. keşke düşünmeyi bırakabilsem
-
ingilizce öğren
-
eh işte patron düzgün birisi olduğu için nefret etmiyoruz bakalım işten
-
Aşırı seviyorum aşırı
-
Hangi sektörde işe girdin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağlamayın, kafayı çalıştırın siz de insanları sömürüp kazanın, benim kafam çalışmıyor ben sömürülüyorum yapacak bişey yok sizin de kafanız çalışmıyor diğerlerinden farkınız ne ki bmw mercedes binesiniz
-
Ben seviyorum sahsen isimi. Tabiki hobi olarak yapmiyoruz ama ben memnunum.
-
Sonra efendim neden başımızda böyle adamlar var? :) daha helal nedir haram nedir onu bile bilmiyorsunuz. bu millet bitmiş galiba, her şey para olmuş. Ölüm var gençler ölüm. Kimse yanında alıp götürmeyecek. Parası olana da olmayana da paranın hesabı sorulacak. Bazen iyi ki zengin değilim diyorum. Millete, ülkeye yeterince faydalı iş yapamazsan paranın ne kıymeti var?
- "Enfal Suresi, 28. ayet: Bilin ki, mallarınız ve çocuklarınız ancak bir fitnedir (imtihan konusudur.) Allah yanında ise büyük bir mükafat vardır.
Çalışmak yok kölelik var. Hayvani şekilde çalışıp aç kalmayacağın miktarda para alıyorsun o yüzden zenginden çalacaksın veya para bulup aklını kullanıp ticarete atılacaksın
|
Off moralim bozuldu Yarın değersiz TL için ise gideceğim ve hiçbir şeye sahip olamayacağım Paranın değeri yok |
Senden bahsetmedim ki konuda?
|
yazılım öğren. |
Benzer içerikler
- tetradox alkolle alınır mı
- bulgar göçmeni kadın özellikleri
- lean nasıl yapılır
- cem yılmaz boyu
- sınav kağıdı kaybetmenin cezası
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X