Şimdi Ara

Allah icin bir Bakin ! Onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar.Kilo sorunum yuzunden ozgvenimi kaybediyorum.

kilo vermeye karar verdim.

Sabah 2 yumurta cok az peynir salatalik domates ve yesillik

Oglen bir kase yogurt , 1 parca yagsiz tuzsuz tavuk

Aksam bazen 1 tabak karpuz , bazen 1 parca ayni sekilde tavuk yada et (yag ve tuz katilmadan)

Ve aralarda dolabi acip kalorisiz ufak seyleri atistiriyorum.

hergun 1 - 1.30 saat tempolu yuruyorum.

Ve 2.5 litre su iciyorum.

bu sekilde kilo verirmiyim.Abur cubur tatli tuzu ekmegi kestim.Bu sekilde kilo verirmiyim ?

Yas 16 kilo 86. Boy 176

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onceligim bi 10 kilo vermek istiyorum.Okullar acilincaya kadar...acilincada bu yeme aliskanligimi degistirmeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnpkmz -- 12 Temmuz 2015; 16:37:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvansal ürünleri azalt özellikle uzun vadede yağdan kilo verirsin.Hergün kesin muz ye.Kilo vermek istiyorsun ama zararlı doymuş yağlara sahip süt ve ürünleri tüketiyorsun, bunları tüketme daha rahat kilo verirsin.2 yumurta yeme, yer fıstığı gibi kuruyemişleri azar azar yiyebilirsin kendi yolunu bulursun zaten.Ama az yiyip kendini karbonhidratsız bırakma halsiz düşersin.Meyveyi artır enerjin yerine gelir.Sporunu da yaparsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 12 Temmuz 2015; 21:48:58 >
  • Hocam.Kilo verebilecegim en uygun bir kahvalti ogle aksam ne yiybilirim kisaca yazarmisiniz rica etsem?:)
    sabah = x
    ogle =x
    Aksam = x
    Seklinde.

Hayvansal seyler yeme demissin fakat protein al diyorlar..Karbonhidrt alma (azami derecede ihtiac kadar alinarak)...Siz meyse sebze yesillik mi diyorsunz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thsnpkmz

Hocam.Kilo verebilecegim en uygun bir kahvalti ogle aksam ne yiybilirim kisaca yazarmisiniz rica etsem?:)
    sabah = x
    ogle =x
    Aksam = x
    Seklinde.

Hayvansal seyler yeme demissin fakat protein al diyorlar..Karbonhidrt alma (azami derecede ihtiac kadar alinarak)...Siz meyse sebze yesillik mi diyorsunz ?

Küçüklükten beri beynimizi yıkadıklarından dolayı sanıyoruz ki hayvansal bişe yemezsek protein alamayız ki bu tamamen yalan, şahsen kendim hiçbir hayvansal gıda tüketmiyorum ve hala ölmedim :) sana ayrıntılı öğün öğün şunu şunu ye diyemem çünkü yaptığın spor, ihtiyacın olan enerji vs vs hesaplanması lazım.Genel olarak öğle akşam yemeklerinde nohut,barbunya(tüm gerekli amino asitleri gerekli miktarda içerir),yeşil taze fasulye,pirinç,bulgur,şehriye,kırmızı,yeşil,sarı,mercimek,mısır vs aralarda her çeşit meyve olabilir.Ne bileyim işte aklıma gelmeyen çeşit çeşit bitkisel şeyler var bulursun birşeyler, besinlerin besin değerlerine bak mesela bir akşam yemeğinde nohut artı bulgur yiyerek gerekli proteini ve enerjiyi alırsın, nohut protein kaynağı bulgur ise karbo ağırlıklı.Böyle nin çeşit kombinasyon oluşturulabilir + bunun salatası vs var biraz araştırma yapman lazım.Ama tamamen bitkisel yani vegan besleneceksen bazı bilmen gereken şeyler var.Sana özelden yardımcı olabilirim.Uzun süredir Vegan diyeti uygulayan ve kilolu olan birini görmedim vegan tanıdıklarımdan.Doyana kadar yiyorsun ve kilo almıyorsun hem de enerjisiz kalmıyor vücut bitkisel kaynaklı gıdalarda karbonhidrat bol olduğu için.Hem de hayvanlara basılan hormonları,antibiyotikleri vücuduna almıyorsun,kendim doğumdan itibaren nasıl büyüdüğünü görmezsem yemem et falan.177-78 boyum var 66 kiloyum ;).Ağırlık ta çalışabilirsin düşük ağırlık-yüksek tekrar-çok set şeklinde.
    Ayrıca yediğin şeyi çıkarabilmen lazım hayvansal gıdalarda 0 lif olduğu için tuvaleti olayı bile zorlaşıyor.Bu diyette meyve falan çok yediğin için işemek dışkılamaktan daha uzun sürüyor.Bol lifli tükettiğin için çok az ıkınarak rahat bir şekilde tuvaletini yapıyorsun.Birçok bilimsel veri,bilgi var elimde tamamen ingilizce hepsi, atabilirim.
    Cidden bu tarz bir diyeti sürdürebilirsin en azından kilo verene kadar bir dene.
    Son olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum eğer ingilizcen varsa sana bazı tıbbi çalışmaların sonuçlarını atabilirim(pubmedde olan çalışma sonuçları) şahsen dediğim gibi bu diyet bana yarıyor ama belki başkasına yaramayabilir nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.

Not:Aralara hep ekleme yaptım cümleler daldan dala atladı özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 12 Temmuz 2015; 22:59:51 >

• dını kullanarak nıe yardım ıstıyon
  • Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakat diyette pirinc vs olmaz gibi geliyor.Karbonhidrat ihtiyacimi 1 kepek.ekmeklr.verebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.