Şimdi Ara

Allah Kahretsin Okul Bitirdi Beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetmelikte izinli olunca sınav girmesseniz g yazıyormus yokmus öyle birşey. Ben ise girdigimin ortalaması alınacak sanıyorum. Arkadaşlar bunlar bizim üniversite kazanmamızı istiyor biliyoruzda gercekten böyle birşey varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevgi Şahin -- 30 Mayıs 2014; 10:47:18 >

• Siz ne diyorsunuz arkadaş konu hakkında doğru bilgilere sahip arkadaşlar yokmu ?
  • Okula gidecegim arkadaşlar görüşmeye gitmeden biriniz yardımcı olsun ona göre davranayım
  • oha ciddimisin . bende bi kac sinava girmedim
  • Raporunun günü yetmiyorsa G yazar. 1 gün bile yetmese sinavdan itibaren yazar.
  • Aksoyprdc A kullanıcısına yanıt
    Yok arkadaşım okul kaapanana kadar yetiyor fakat g yazıyorlar
  • Hocam izinle rapor aynı şeyi görmüyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevgi Şahin

Hocam izinle rapor aynı şeyi görmüyormu
    Her kafadan ayrı düşünceler cıkıyor ben hanginize inanıcam lütfen konu hakkında net fikir sahibi arkadaşlarımı bekliyorum...
  • quote:

No
  • 3 sınavlık dersın 2 sine girdim 3. g yazmıs ne olacak sımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

quote:

No

bizim okulda oluyor,hocalar okul bitene kadar izin yazdırtıp eve yolladılar ? sakata gelmeyelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimebag--

quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

quote:

No

bizim okulda oluyor,hocalar okul bitene kadar izin yazdırtıp eve yolladılar ? sakata gelmeyelim ?

Alıntıları Göster
    aslında daha çok hocaların insiyatifine bağlı. ben de izinliyim ama sınavlarda sorun olmuyor. hocalarınızla görüşün insiyatif kullansınlar.

• dimebag-- D kullanıcısına yanıt
    Hocam yürütmelikte yokmus öyle birşey bu cümleyi acıklarmısın ne demek istiyor yürütmelik yazılanlara nasıl ulasabilirim
  • quote:

Hocam yürütmelikte yokmus öyle birşey bu cümleyi acıklarmısın ne demek istiyor yürütmelik yazılanlara nasıl ulasabilirim
    ben almancanın ilk sınavına girmedim g yazmamışlar 2. yazılı ve sözlüler var ort şuan 95 görünüyor hoca başka bir işlem yapmazsa aynen böyle mi geçer karneye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

ben almancanın ilk sınavına girmedim g yazmamışlar 2. yazılı ve sözlüler var ort şuan 95 görünüyor hoca başka bir işlem yapmazsa aynen böyle mi geçer karneye?

Alıntıları Göster
    Bilgili kişi yokmu arkadaşlar ?
  • yardım
  • Ya Arkadaşım Sanırım Aile izni Olmuyor eğer raporlu kullanma hakkın bitmişse 35 gün mecburen G ' yazılır ve o zaman yazılılara girmek zorunda kalırsın eğer 35 günü doldurmadysan raporu sonradan götrdysen onu düzeltirler ama okul idaresine git görüş bence eğer G yazıyorsa girmediğin yazılılar 0 dye yansır karnene
  • M.Öz M kullanıcısına yanıt
    Hocam izinli yanı veli izni izinim artıyor hatta okul kapanana kadar ama gınede g yazıyorlar
  • quote:

Hocam izinli yanı veli izni izinim artıyor hatta okul kapanana kadar ama gınede g yazıyorlar

Veli izni Alma Direk Rapor Götür Pazartesi G Yazıyolar diye Sen Deil Velin Gitsin Hocayla papaz olma
    Eğer G Yazıyorsa Girmediğin Yazılıların Hepsine sıfır Yazarlar çünkü Yasal Olarak Suç işlemez hiç bi öğretmen öğretmenliğinden olmak istemez
  • Sevgi Şahin kullanıcısına yanıt
    ben mezunum geçen sene öyle bişey yoktu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.