Şimdi Ara

Allah kimseyi bu ülkede oto sanayiye-hastahaneye-adliyeye düşürmesin-edit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu okumadan sadece "Amin" demek için uğradım..

• jackal___61 kullanıcısına yanıt

Oto sanayi sektörü yetkili ya da özel olması farketmeksizin bu ülkenin kanseridir. Oto sanayilere zaten Allah düşmanımı düşürmesin ama yetkili servislerin de aşağı kalır yanı yok. X markasında İstanbul Anadolu yakasının en büyük ve en çok araca bakan yetkili servisindeki usta tırnağı ayırıp soketi çekmek yerine tüm gücüyle asılarak çektiği için bobin soketimi kırdı geçen sene. Olay gözümün önünde olmasa cırt kelepçeyle tutturup teslim edeceklerdi aracı. Kırmadan tam 1 dakika önce 25 yıllık ustayım oto sanayiden yetişmeyim diye hava atıyor bir de. 80 iq'ya sahip maymuna versen soket tırnak kilidini açıp soketi çıkarması gerektiğini bakarak anlar. THH'ye verdim de 6 ayda anca hatalarını telafi ettiler. Bu olay başıma geldiğinde araç 6000 kmdeydi. Sıfır araç alsan ne fayda?

• Nolcak zor mu, önce genel bir doktora gidiyon o zaten seni uzmana gönderiyor, durumun acilse ön sıraya geçiriyorlar, he bir de burdaki gibi surat yapmıyorlar, iyi davranıyorlar güleryüzlüler.

Burdaki doktor ve hemşirelerin o seviyeye gelmesi için ekstra olarak hastaya nasıl davranılır dersi okutulması lâzım 1 sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene önce yetkili servis para tuzağı derdim. Sanki ülkeden doktorlarla beraber sağlam ustalarda yurtdışına göç etmiş gibi artık aracı yetkili servise götürmek daha karlı geliyor. Doğru düzgün hiç sağlam usta kalmadı. Tek tük harbi sağlam olanlarda zaten yetkili servis fiyatı çeker olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 23 Ağustos 2023; 16:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servistekilerin önemli kısmıda canlıyı toplar toplamaz dukkan aciyor sanayi de, o gördüklerimizin bir kısmı da bunlar. yani yetkili serviste hikaye insan bilgi becerisi babinda ,tek olayı var garanti ve kurumsallık herşey belgeli .yoksa memlekette insan kalitesi egitim kalitesi her alanda yerlerde,ustune denetim olmayinca sanayiye ustaya isi dusen hapi yutuyor (not:hala isini iyi yapan cok cok az sayida düzgün usta var ama denk gelmek gerek, acil isin de olmayacak ki sira bekleyeceksin baya baya)

• Motor zamanla yaği saglikli bile olsa, yakar, azaltir. 200 ml yağ fazlaligi hicbir sey ve normal sayilir. Bu kadar evhama gerek yok bence.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    PSA 1.6d motorlarda karter tapası ile alttan boşaltınca karter dibinde 250ml kadar yağ kalıyor. Bir de bunun üstüne 4lt yağ koyunca neredeyse yarım litre fazla yağ konmuş oluyor. Ben artık eski yağı kendim vakum ile çekip yeni yağı tam 3.8lt koyuyorum. Köpürme ya da keçeden kusma riski kalmıyor.

K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 23 Ağustos 2023; 17:59:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt

Almanya’da İngilterede Amerika’dakinden daha kısa sürede bulabilirsin emin ol. Yüzbinlerce dolarlık tedaviyi de bedavadan yapıverirler üstelik. 2000 dolar maaşla bu kadar spesifik cerrahiyi yapabilecek doktor başka ülkede olmaz zira. Dünyanın en ucuz sağlık sisteminden bile şikayet eder hale geldiniz. Biraz yokluğunu da göstermek lazım ki kıymeti hatırlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Ağustos 2023; 18:32:12 >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

İngiltere’de hastane randevusu bekleyen kişi sayıda 1.6 milyona ulaştı. Seni yüzüne gülenler değil doktorlar iyileştirir, hayırdır gülümseme görmek için mi hastaneye gidiyorsunuz yoksa tedavi olmak için mi?

• krstarica kullanıcısına yanıt

o sadece bir örnekti .o aracı nasıl kulandığına ve nekadar kullandığına bağlı motorun contasının keçelerinin sağlamlığına bağlı ben yılda 3 bin km gidiyorum.yağ seviyesinde hiç değişim yok yani halen fazla yağ var buda sıkıştırmada keçeleri zorlayabilir.mühendis bunu hesaplarken bizim sanayidekiler gibi koy birşey olmaz diyerek hesaplamıyor okadar fazla hesap varki işin içinde

• welcome to turkey

• seninle tartışmayacağım. şataftlı bina yapmakla hastahane olmuyor.ben ultrason için 6 ay bekledim. çene cerrahisindende randevu alamadım. özele gitmek zorunda kalacağım.doktorlar kaçıyor yurt dışına ucuz dediğiniz tedavi yabancılara ucuz saç ekimi estetik için buraya geliyorlar.

• adliye ye düşeni kimse kurtaramaz arkadaşlar 2017 temmuz da işten atıldım kıdem tazminatını halen daha alamadım o zaman gram altın 200 tl civarında idi

• Fthcyr F kullanıcısına yanıt

ALMIŞ OLMAN LAZIMDI. BİRADER İŞİNDEN KOVULDU 2019 DA.. 2021 DE ALDI KIDEM TAZMİNATI. MAHKEME 2 YIL SÜRDÜ. O ZAMAN 90 BİNDİ ALACAĞI TAZMİNAT. MAHKEME BİTİNCE 268 BİN LİRA ALDI.

• Merak etmeyin elektrikli araçlar çoğalınca bunların hepsi silinip gidecek.Artık kendilerine başka iş baksınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

elektrikli araçta alt takım ve fren sistemi var kurtulamayız bu şam şeytanlarından

• Doktor musunuz yoksa hiç işi hastaneye düşmeyip fikir belirtenlerden misiniz?

Doktorlardan hastalar süper güler yüz beklemiyor gerek yok. Biraz insanca davranış bekliyor sadece. Öyle doktorlara denk geldim ki derdini anlatamıyorsun gördüğün tedavileri anlatmaya çalışıyorsun ama resmen konuşturmuyor. Doğru teşhis koyamıyor haliyle tedavi edemiyor Soruna cevap vermiyor, açıklama desen yok zaten. Bunlar olurken kapıda kuyruk falan da yok hani. Süre yetmiyor bahanesine sığınamazlar.

Bir örnek vereyim babamın karnından ultrason çekildi. Safra kesesi ve karaciğerde bazı bulgular vardı. Raporda ileri tetkik önerilmesine rağmen doktor çok önemli bir şey yok diyerek babamı gönderdi. Sonra bir kaç ay sonra tekrar başka doktora gittiğimizde aslında kanser olduğunu safra kesesinden başlayıp karaciğere metastaz olduğunu ve 4. Evre olduğunu öğrendik. O iş bilmez doktora denk gelmeseydik tedaviye daha erken başlayacaktık. Daha birbirlerini yalanlayan, tamamen zıt şeyler söyleyen karşılaştığım doktorlarla ilgili çok örnek verebilirim de fazla uzatmak istemiyorum. Neyse diyeceğim o ki her alanda her meslekte gördüğümüz baştan savma, iş bilmezlik doktorlara da yayıldı maalesef.

Maaş meselesine gelirsek doktorlarda diğer çalışanlar gibi Türkiye şartlarında maaş alıyorlar. Ne bekleniyor sadece doktorlar gelişmiş ülke düzeyinde maaş alacak diğer tüm çalışanlar Türkiye şartlarında maaş mı alacak. O zaman akla gelen herhangi bir meslekten biri de şikayet etmeyin dünyada bu kadar ucuza böyle hizmet yok diyebilir.

• Artık doktor bile dövecek seviyeye geldiniz değil mi ?

Vallahi önce ironi yapıyorsun sandım, sonra diğer mesajlara bakınca .

Durum vahim

Senin zaten burnun akıyorsa hastanede işin olmaz, olmamalı.

Sevk sistemi sırf işte senin gibi tipler ya da o da sosyal medya da dönen videodaki kadın gibiler yüzünden kullanılamıyor.

Akla mantığa uygun olanı oy kaygısı neeniyle iktidar uygulamaya koyamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yüzden yetkili servise mecbur bayılıyoruz. Orada en kötü bir muhattabımız oluyor iyi ya da kötü ama sanayide muhattabın ya hakaret ya kavga

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.