Şimdi Ara

ALLAH ÖĞRENCİLERİ EV SAHİPLERİNDEN KORUSUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivasta öğrenciyim evde kalıyorum. Ev sahibimiz evden çıkmamızı istedi. Hadi bizimki yine anlayışlı bulana kadar kalabilirsiniz dedi. Ama zaten ev yok piyasada olanların da sahipleri bir o kadar havalı. Kapısı penceresi çürük evlere saray yavrusu muamelesi yapıyorlar. Tamam diyoruz mecbur bi de 500-600lira kira istemesinler mi yıllık da yüzde bilmemkaç zam. Lan sanki istanbulun göbeğinden ev tutuyoruz Allahtan dileğim aynı duruma kendileri ya da çocukları düşsün de anlasınlar halimizden biraz. Çok şükür benim maddi problemim yok ama olanlar ne yapsın?

• kardes sadece ögrencilerin degil bütün kiracilarin Allah yardimcisi olsun cünkü kan emici yaratiklarin gözleri doymak bilmiyor.
  • Evsahibi ve emlakciyiz.
    Niye kan emici yaratik olalim. Kazanin sizde ev alin ozaman. Ogrenci arkadasa gelince valla biz amerikan mutfakli 3+1 dogal gazli evi ogrenciye 380 tl ye verdik. Ustelik site. Kapicisi carti curtu herseyi var.
  • Valla öyle, çoğu öğrenci gördü mü kazıklamaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Evsahibi ve emlakciyiz.
    Niye kan emici yaratik olalim. Kazanin sizde ev alin ozaman. Ogrenci arkadasa gelince valla biz amerikan mutfakli 3+1 dogal gazli evi ogrenciye 380 tl ye verdik. Ustelik site. Kapicisi carti curtu herseyi var.

Vardır mutlaka ama 2 yer sorduk ikisi de benzer artislikte cevap verince adamı kızdırıyolar böyle. Sizin yer neresi?
  • quote:

Evsahibi ve emlakciyiz.

Faşo agalık taslamanın anlamı yok. Millet 30 sene deli gibi çalışıyor en sonunda bi emekli ikramiyesi alıyor, gidiyo o parayla anca en dandik evi alabiliyor. Sen hala gidip o adamın üzerinden milyarlar kazanıyorsun bide gelmişin kazanın da ev alın diyosun.
  • Valla ben istanbulda beşiktaşta 2+1 eve 1000lira kira veriyorum 4. kat asansör yok. Antalyada 1000liraya fıstık gibi evde oturursun ama istanbul rezalet. Bein fiyata bir şey demiyorum çünkü burada heryer böyle. Ev sahibimiz sağolsun çok iyi bir kadın. Taşındık düşün değişmesi gerekiyordu bir ttelefon ettim 2 günde halloldu valla. Allah izin verirse burada daha 4 sene otururuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @DarkIsTheSunlight imzama gel.

Lan imzayı uçurmuşlar bekle tekrar yapayım imzayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 1 Haziran 2011; 19:38:12 >
  • bizim de oturmadığımız tek bi evimiz var, ankarada, çoğu yere yakın bi yerde ama kiracıların durumları kötü diye 300 lira kira alıyoruz yıllardır. kan emici yaratık filan ne alaka ya herkes öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

quote:

Evsahibi ve emlakciyiz.

Faşo agalık taslamanın anlamı yok. Millet 30 sene deli gibi çalışıyor en sonunda bi emekli ikramiyesi alıyor, gidiyo o parayla anca en dandik evi alabiliyor. Sen hala gidip o adamın üzerinden milyarlar kazanıyorsun bide gelmişin kazanın da ev alın diyosun.

Okuyup adam gibi bir meslek edinirsen istediğin evi alırsın.Bak benim babamlar 3 kardeşler. Hepsi dedemin aynı koşullarda büyümüş. Babam aklını kullanıp askeriyeye girip pilot olmuş. Şimdi Kendi evimiz var babamın iyi bir geliri var. Çalışırsan sana her kapı açılır ama çalışmazsan hiç bir şey olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.