Şimdi Ara

Felç kalan birini bakım evine vermek vicdansızlık mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim benim nenem veya dedem bizle yaşıyor ve felç kaldı. Konuşamıyor yürüyemiyor. Onu bakımevine vermek vicdansızlık mı olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet

• Hayır çünkü işin gücün olacaktır. Sürekli bakman mümkün değil. Ya evinde bir bakıcı tutacaksın ya da bakım evine vereceksin. O kişiler yatalak olduğu için nerede olduğu onlar için fark etmez. Duygusal düşünmeyin. Ayrıca bu kişilerle ilgilenmek yorucudur. Zamanla agresifleşebilirsiniz. Hem kendinize hem de yakınınıza zor anlar yaşatırsınız. Bakım evinde ise vardiyalı çalışma var. Yıpranan zaten istifa eder. Ve daha iyi bakılır. En önemlisi para ile hizmet aldığınız için hesap sorma hakkınız olur. Neden zamanında bakımı yapılmadı, neden böyle, neden şöyle gibi.

• Tabii ki de vicdansızlık.

İnsan annesini babasını atar mı evinden? Atanlar insan olarak kalmış olur mu, bırak vicdanı, insanlığı kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konuya şöyle bakıyorum.Babam bana babalık yaptıysa,sevgi gösterdiyse bir dediğini iki etmem.
    Ama tam tersiyse umurumda olmaz.Çevresinde kimse yok bakımevine yerleşmesini sağlarım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Kişinin durumundan durumuma göre değişiyor ama senin bakış açınla haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.