Şimdi Ara

Allah dışarıda kalan sokakta yatan(yatmak zorunda kalan) insanlara yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi aklıma geldi de bu soğukta dışarıda kalmak zorunda sokaklarda yatmak zorunda olan insanları düşünüyorum hayat cidden hiç adil değil.

• merak ettim acaba otomobilin üzerinde yatan kedi konumu görünce mi aklınıza geldi? demin açtım o konuyu ve o kediyi görünce benim de aklıma evsiz insanlar geldi de ondan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Kasım 2024; 20:38:20 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Yok kanka ben de dışarda yatcam da bu gün ondan açtım konuyu  

Ama senin konu gözüme çarpmıştı belki de bilinçaltım tetiklenmistir normalde durduk yere böyle konu açmam

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    neden dışarıda yatacaksınız?

Öyle icap ediyor hacı boşver Allah yardımcısi olsun herkesin

çadırı saymazsak hayatımda bi kere dışarıda (açıkta) yatarak sabahladım, o da macera olsun diye geçen yaz Kuşadası'nda plajda. ama sabaha kadar hiç boş değildi plaj:

Allah dışarıda kalan sokakta yatan(yatmak zorunda kalan) insanlara yardım etsin.

Hocam ne oldu gecmis olsun anlat dertleselim yaz hocam aile ile mi tartıstın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Eğlenmene bak kral

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Yok hocam kötü bir olay değil düşünmen yeter sağolasın :)

Allah sokakta kalan herkesin yardımcısı olsun

• hastane aclinde veya otagarda geceyi geçirebilirsin en azından soğuk hava işini halletmiş olursun

• Simone Simons kullanıcısına yanıt

Yok hacı etrafımda hastane cami otogar havalimanı cart curt yokAllah dışarıda kalan sokakta yatan(yatmak zorunda kalan) insanlara yardım etsin. 

sağol düşünmen yeter

• artık evsizlik evsiz insanlar kalmadı.amerika yeni düzenlemeyle dünyadaki ve amerikadaki tüm evsizlere iş buluyor kiralık ev veriyor.amerika cidden ülkelerin tanrısı yüceler yücesi yüce amerikaAllah dışarıda kalan sokakta yatan(yatmak zorunda kalan) insanlara yardım etsin. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.