Şimdi aklıma geldi de bu soğukta dışarıda kalmak zorunda sokaklarda yatmak zorunda olan insanları düşünüyorum hayat cidden hiç adil değil. |
Allah dışarıda kalan sokakta yatan(yatmak zorunda kalan) insanlara yardım etsin.
-
-
merak ettim acaba otomobilin üzerinde yatan kedi konumu görünce mi aklınıza geldi? demin açtım o konuyu ve o kediyi görünce benim de aklıma evsiz insanlar geldi de ondan soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Kasım 2024; 20:38:20 > -
Yok kanka ben de dışarda yatcam da bu gün ondan açtım konuyu
Ama senin konu gözüme çarpmıştı belki de bilinçaltım tetiklenmistir normalde durduk yere böyle konu açmam
-
neden dışarıda yatacaksınız? -
Öyle icap ediyor hacı boşver Allah yardımcısi olsun herkesin
-
-
Hocam ne oldu gecmis olsun anlat dertleselim yaz hocam aile ile mi tartıstın?
-
Eğlenmene bak kral
-
Yok hocam kötü bir olay değil düşünmen yeter sağolasın :)
-
Allah sokakta kalan herkesin yardımcısı olsun
-
hastane aclinde veya otagarda geceyi geçirebilirsin en azından soğuk hava işini halletmiş olursun
-
Yok hacı etrafımda hastane cami otogar havalimanı cart curt yok
sağol düşünmen yeter
-
artık evsizlik evsiz insanlar kalmadı.amerika yeni düzenlemeyle dünyadaki ve amerikadaki tüm evsizlere iş buluyor kiralık ev veriyor.amerika cidden ülkelerin tanrısı yüceler yücesi yüce amerika
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X