Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN BEYLER YARDIMCI OLUN LTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 HAFTA ÖNCE SİSTEM TOPLADIM.ELİMDE VATANDAN ALINMA :
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-b75ma-p45-b75ma-p45-intel-b75-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60163 MSI ANAKART
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959 GSKİLL RAM

İŞLEMCİ:CORE İ5 2500K

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM SON ÇAREM SİZLERSİNİZ KAFAYI YEEMEK ÜZEREYİM 1 HAFTADIR.
    İLK SORUNUM RAMLERİ 1600 DE ÇALIŞTIRAMADIM.FOTOLARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ.
    2.Cİ SORUNUM İSE İŞLEMCİM 2500 K OLMASINA RAĞMEN ÇARPAN KİLİDİ AÇIK DEĞİL PASİF KONUMDA...

RAMLERİ BARİ 1600 DE ÇALIŞTIRSAM İÇİM ÇOK RAHAT EDİCEK ARKADAŞLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM 2 DKNIZI ALMAZ LTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUNN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SikriAbi -- 17 Haziran 2013; 19:58:32 >

• hangi fotolar
  • sitede hiçmi kimse yok yardım edebilecek düzeyde???1 haftadır bios güncellemesi yaptım sonuç yine aynı 1333 mhz olarak çalısıtırıyo.lanet olasıca listede 1600 mhz cıkartamıyorum naptıysam.ram değerlerini 9-9-9-24 olarak manuel olarakda grdim olmyuor.son umudum burası ama burdada yardımcı olmaktan kaçıyor millet nedense olumlu yada olumsuz önerisi olan yokmu???
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.