arkadaslar amerikadan iphone 3gs 8GB GO aldırmayı düsünüyorum..fiyatı 547 dolarmıs... ama cok teredtüdlerim var..garantisi olmucak sim kiliti kırılması gerekecek vsvs.. acıkcası bunlar beni endiselendiriyor..su 1-2 gün icinde karar verip mail atmam gerekcek..lütfen allah rızası icin düsünceleriniz yazın...sim kilitini kırdırabilirmiyim versiyon kaco lursa olsun burda turkcell yada avea ile calıstırabilirmiyim..ögrnegin bu 4.02 version filan bahsediyolar onlar ne tam bilmiyorum ama tel elimde patlar mı yani en azındna sim kiliti kırılabilr mi versiyonu kac olursa olsun...bide fiyat uygun mu??? getirtdigime deger mi???siz olsanız ne yapardınız lütfen cvp bekliyorum
Fiyatı fazla gözüktü bana 16 $6xx 32 $8xx Civarında olur kilitli
Factory unlock 16 $999 32 $11xx
Civarindadir
daha senin yazdıklarına göre aslında normal bence :) cünkü 3GS in 8GB daha türkiyede yok ordada yeni cıktı..abi beni fiyatı degilde burda sim kilit kırılmada sorun yaratırmı jb midir nedir onasıl onda sorun olurmu yada garantisizi olması düsündürüyor acıkcası
unlock konusunda çok sorun yaşayacağını sanmıyorum ama kardeşim ama fiyat biraz pahalı bence de..
16gb iphone 4 neden almıyorsun risk ise iphone 4 derim ben
abi para durumum cok sınırda acıkacası 547 doları bile zor sartlar altında vericem sırf hevesim kalmasın die..türkiyede 2.elini bile o fiyata göremedim 3gs 16gb nin bildiginiz bi yer varsa azarsanız cok sevinirim buarada cvplarınız icibn tesekkür ederim zaman ayırdıgınız icin
quote:
Orijinalden alıntı: caspianseaa
unlock konusunda çok sorun yaşayacağını sanmıyorum ama kardeşim ama fiyat biraz pahalı bence de..
16gb iphone 4 neden almıyorsun risk ise iphone 4 derim ben
Mantıklı bir cevap bende aynı fikirdeyim.
ya bencede öle ama param yok o kadar vercek bana uygun sartlarda olan sadece 3Gs 8GB go oda 547 dolarmıs :( unlock jailbreak ve granti 3 lüsünden yorumlarınızı bekliyorum..fiyat pahalaı geldi heralde ama daha ucuz satan yeri bulamadım varsa nolur yazın lütfen
Arkadasim 4.01 için unlock ve jailbreak var.ama sürümü güncellersen unlock gider.garantide 1 yıl uluslararası garantisi var.ama türkiyede geçirlimi bilmiyorum..4.02 versiyonlu olursa tel elinde patlamaz..unlock çıkana kadar beklemek zorunda kalırsın o kadar...fiyatta pahalı iphone 4 al derim: )
cok tesekkür ederim cvp ınız icin nurettin bey gayet acıklayıcı oldu ama iphone tahminimce 800 dolar orda ama kadar param yok 3gs 8gb icinde 547 dolar pahalı diyorsunuz acaba ucuz biyer bulcagım bi yer yazabilrimisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: sytem33
cok tesekkür ederim cvp ınız icin nurettin bey gayet acıklayıcı oldu ama iphone tahminimce 800 dolar orda ama kadar param yok 3gs 8gb icinde 547 dolar pahalı diyorsunuz acaba ucuz biyer bulcagım bi yer yazabilrimisiniz
Amerikadamı 800 dolar_?.
599 dolar 16gb iphone 4 32 gb iphone 4 de 650 700 dolar arasıydı sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: sytem33
arkadaslar amerikadan iphone 3gs 8GB GO aldırmayı düsünüyorum..fiyatı 547 dolarmıs... ama cok teredtüdlerim var..garantisi olmucak sim kiliti kırılması gerekecek vsvs.. acıkcası bunlar beni endiselendiriyor..su 1-2 gün icinde karar verip mail atmam gerekcek..lütfen allah rızası icin düsünceleriniz yazın...sim kilitini kırdırabilirmiyim versiyon kaco lursa olsun burda turkcell yada avea ile calıstırabilirmiyim..ögrnegin bu 4.02 version filan bahsediyolar onlar ne tam bilmiyorum ama tel elimde patlar mı yani en azındna sim kiliti kırılabilr mi versiyonu kac olursa olsun...bide fiyat uygun mu??? getirtdigime deger mi???siz olsanız ne yapardınız lütfen cvp bekliyorum
Hocam Tek ve Net bir cevap vereyim...>>> Hiç Bulaşma. Başın çok ağırır.
Açıklama:Jb ve Unlock yüzünden pişman olursun aldığına. Yeni jb beklemek unlock beklemek yorar seni.
off off kafayı yemek üzereyim ne zor is..cok büyük risk..peki ne dersiniz siz olsanız alırmıydınız bu riski garantisi vsvs sıkıntılı bide cok para az da degil
hakan bey teekkürler cvpbınız icin bunlar beni biraz daha olsa aydınlatıyor su 2 gün icerisinde bi karara varacam artık :(
Uzun yıllar iphone kullanan birisi olarak. Buradan garantili alırım daha iyi. Çünkü en azından restore edip jb siz de olsa kullanabilirsin:)
haklısınızda burdada cok pahalı bi bilg parası nese ozaman benim heves yatar :((
En güzeli temiz bir 2. el .
onda neye dikkat edilmeli sizce bide 750 -800 e bulabilirmiyim temiz 3Gs ?
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
Uzun yıllar iphone kullanan birisi olarak. Buradan garantili alırım daha iyi. Çünkü en azından restore edip jb siz de olsa kullanabilirsin:)
Bu herzaman bir artı oluyor:) Her çıkan sürümü hemen yükleyebiliyorum:)
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
Bu herzaman bir artı oluyor:) Her çıkan sürümü hemen yükleyebiliyorum:)
onda neye dikkat edilmeli 2.el alacaksam sizce.. bide 750 -800 e bulabilirmiyim temiz 3Gs ?
Telefonun kasası ve ekranına dikkat edin. kasada çıkık gevşeklik ekranda çizik olmasın. Wifi bağlantısını deneyin. Ekranda ölü pixel olup olmadığını kontrol edin. Titreşimini kontrol edin. Birini arayın ve ses kalitesini ölçün. Mümkünse cihazın garantisinin 1 sene civarı kalmış olmasına ve kutulu olmasına dikkat edin Yurtdışı olmasın mümkünse.
900 ortalama fiyat veriyorum + - biraz oynar. çok ucuz cihazlardan korkun. kesin bir sorunu vardır.