27 yaşıma girmeme az kaldı hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı desem yeridir, denemediğim yol kalmadı, kulüpler sosyal medya vs. hiçbir kız beni istemedi he yalan yok son 1.5 yılda beni isteyen bir elin parmağını geçmeyecek sayıda kızlar oldu ama ya çirkindi ya şişmandı ya da 20 yaşın altındaydı o yüzden onları da ben istemedim kadınlara karşı büyük hayal kırıklığım var ve umudu kestiğim için yaklaşık 2 yıldır para karşılığı cinsellik yaşadım, her ay en az 1 kez farklı kadınlarla oldum. bugüne kadar bi hastalığa yakalanmadım ama topun ağzında olduğumu hissediyorum, bunu yapmaya devam edersem fazla uzun sürmez yakalanırım gibime geliyor, maddi olarak verdiği zararı geç, hasta olmak istemiyorum, korunmasız hiç yapmadım ama yine de dünyanın binbir türlü hali var. lütfen bana bir çıkar yol gösterin, hiçbir kız beni tipsizim diye istemiyor. bmw x5'im olsaydı bu kız cinsi bana bunu yapmazdı bunu da çok iyi biliyorum. çıtam da yüksekte değil tombik olmasın, çirkin olmasın yeterli, ki bir kızın çirkin olması erkeğe göre çok daha zor. ama türkiye'de ortalama bir kız bile kendini prenses sanıyor. ya sen kimsin? annem kuaför, görücü usulu için yardımını mı isteyim napayım artık? |
Bildirim