Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başımız da bir bela var. Mahalleden adamın biri sürekli mahalleyi ve bizi rahatsız ediyor. Birçok defa dövmeme rağmen hala devam ediyor, bizi ve mahalleliyi. Bu adamdan biz de dahil olmak üzere tüm mahalle sakinleri şikayetçi bu adamdan ve bu beladan nasıl kurtulabiliriz.Polise şikayet ettim ama bu da çözüm değil vakti zamanın da babama tüfekle ateş etmişti. Karakol da birton sopa yemesine rağmen hala akıllanma dı.Lütfen konu ile ilgili olarak bilgisi olan arkadaşlar , mahalleli olarak nereye,kime ve nasıl şikayet edeceğimiz konusun da yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• önce ona yaptığının yanlış yaptığını söyleyin.

mahallecek toplaşın sazan.avi falan yapın utandırın hiç takmayan psikolojisini bozun kaleyi içten çökertin
  • Adami yakalayin mahallede.
    Cirilciplak soyup islak sopayla dovun. Sonra arabayla merkez bi yere ciplak haliyle arabadan atip kacin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Adami yakalayin mahallede.
    Cirilciplak soyup islak sopayla dovun. Sonra arabayla merkez bi yere ciplak haliyle arabadan atip kacin.
    Kardeşim karısının yanın da kim geldiyse sövdüm adam da utanacak ne yüz var ne de akıl var.Dövmekte çözüm değil.Geçtiğimiz pazar mahalleli aldı elimde kürekle öldürüyordum bu haddeye geldi olaylar. O yüzden demokratik
    bir yolunu arıyorum. Yoksa sabaha kadar dövsem 2 gün sonra yine aynı.
  • O zaman yapcak tek birsey kaliyor. Duzenli olarak kol bacak kiricaksin. Sag koluyla birliktr sol bacagi. Ya da sol koluyla, sag bacagi.

Adam iyilestikce sen kiracaksin.
  • quote:

O zaman yapcak tek birsey kaliyor. Duzenli olarak kol bacak kiricaksin. Sag koluyla birliktr sol bacagi. Ya da sol koluyla, sag bacagi.

Hocam oda çözüm değil. Haksız olduğu halde birde gidiyor şikayetçi oluyor. Ben de şikayetçiyim polise bırakim diyorum işleri yine geliyor karşıma çıldırtıcı hareketler yapıyor. Psikolojimi bozdu o.ç. Öldürücek duruma geldi gözüm karar dı. Hayır bir başkası öldürecek beni alacaklar içeri sürekli benim dövdüğüm için.

• quote:

O zaman yapcak tek birsey kaliyor. Duzenli olarak kol bacak kiricaksin. Sag koluyla birliktr sol bacagi. Ya da sol koluyla, sag bacagi.

Bayağı güldüm la
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

Kardeşim karısının yanın da kim geldiyse sövdüm adam da utanacak ne yüz var ne de akıl var.Dövmekte çözüm değil.Geçtiğimiz pazar mahalleli aldı elimde kürekle öldürüyordum bu haddeye geldi olaylar. O yüzden demokratik

Mahallecek anlaşın, adamı öldürün. Gömün bir yere. Herkes sussun. Polise konuşmak isteyen olursa onunda çocuğunu kaçırın. Deyin ki çocunu bir daha göremezsin. Bak bi daha adam bir daha mahalleliyi rahatsız edebiliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümdar Han

quote:

Mahallecek anlaşın, adamı öldürün. Gömün bir yere. Herkes sussun. Polise konuşmak isteyen olursa onunda çocuğunu kaçırın. Deyin ki çocunu bir daha göremezsin. Bak bi daha adam bir daha mahalleliyi rahatsız edebiliyor mu.

Kardeşim inan 2 gün önce Pazar günü öldürmek için iki kere belle vurdum birin de elinde ki baltaya diğerinde yere geldi. Şimdi dua ediyorum ki iyi ki denk gelipte öldürmemişim. Değecek bir adam değil.Kaymakamlığa belediye ye neresi varsa şikayet edicem herifi iyice çığrımdan çıktım.Yeter valla ya.

• Bu adam naptı ki bütün mahalle nefret ettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Bu adam naptı ki bütün mahalle nefret ettiniz
    başka mahalleye taşın
    geride kalanlar düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipses

başka mahalleye taşın
    geride kalanlar düşünsün

Alıntıları Göster
    öldürme bırak başın belaya girer yarın birgün işe girdiğin zaman sıkıntı ne yapıyor tam olarak ayağına bir tane sık diyecem olmaz elini kolunu bağla otobüsle suriye sınırına bırak olmadı hakkariye bırak ordan eve dön anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

öldürme bırak başın belaya girer yarın birgün işe girdiğin zaman sıkıntı ne yapıyor tam olarak ayağına bir tane sık diyecem olmaz elini kolunu bağla otobüsle suriye sınırına bırak olmadı hakkariye bırak ordan eve dön anasını satim

Alıntıları Göster
    Hocam nası ya ? Babama tüfekle ateş etti diyosun.Polise gitmedinizmi ? Öldürmeye tam teşebbüsten baya hapis cezası yerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulluky

Hocam nası ya ? Babama tüfekle ateş etti diyosun.Polise gitmedinizmi ? Öldürmeye tam teşebbüsten baya hapis cezası yerdi.

Alıntıları Göster
    asil kirisini kesin hocam, tekerlekli sandalye ile evde tikilip kalsin. Veya yuzune kezzap da dokebilirsiniz, goruntusunden utanip evden cikmaz. Gozune japon yapistiricisi da damlatabilirsiniz ama bu son seceneginiz olsun.

Eger tum bunlardan sonra yuzu yanik, gozleri gormeyen tekerlekli sandalyede dahi sizi rahatsiz ediyorsa gobek deligine bambu agaci sokun. Garantili, deneyin calismazsa bana gelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatecrube

asil kirisini kesin hocam, tekerlekli sandalye ile evde tikilip kalsin. Veya yuzune kezzap da dokebilirsiniz, goruntusunden utanip evden cikmaz. Gozune japon yapistiricisi da damlatabilirsiniz ama bu son seceneginiz olsun.

Eger tum bunlardan sonra yuzu yanik, gozleri gormeyen tekerlekli sandalyede dahi sizi rahatsiz ediyorsa gobek deligine bambu agaci sokun. Garantili, deneyin calismazsa bana gelin.

Alıntıları Göster
    Önce elini ayağını baglayip güzelce dövun. Sonra mahalle kahvehanesinin deposuna atın

• Allahın rızasını falan geçte sen olayı bi doğruca anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberw12

önce ona yaptığının yanlış yaptığını söyleyin.

mahallecek toplaşın sazan.avi falan yapın utandırın hiç takmayan psikolojisini bozun kaleyi içten çökertin

Mahallece toplanıp sazan.avi yapmak nedir tanrı aşkına beybi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümdar Han

quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 5 Şubat 2013; 19:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

Alıntıları Göster
    7-8 kişi sürekli silahla ateş açtığını söylerseniz adamı tutuluk yargılarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Allahın rızasını falan geçte sen olayı bi doğruca anlat

Kardeşim uzun uzun anlatıp sizleri yormak istemedim.Madem sordun anlatim.

Bundan 16 sene önce bir komşumuzun evinin önüne odun koydu diye kafasına vurup yardı ve kimse uğraşmadı.Olay kapan dı. Aradan 2 yıl geçtikten sonra bizim kapının önüne yani yola taş atılıyor du baya fazla bir şekil de. Sonra bu adamın olduğunu gördüm yaşım ozamanlar küçük olduğu için babama söyledim. Babam karşısına çıkıp neden atıyorsun dediğin de elinde ki taşlarlardan babama attı denk gelme di. Sonrasın da babam kalasla birkaç kez buna vurdu. Babam arka da bu önce kaçmaya başla dı. Sonra herkes toplandı falan bu eve girdi. Bu arada topluluğun olduğu noktaya doğru uzaktan ruhsatsız tüfekle ateş etti. Jandarma geldi bunu sabaha kadar dövüyor karakol da babam işinden olmamak için davacı olmadı bu o kadar dayağa rağmen davacımyım devletin kestiği parmak acımaz deyip durmuş. Bi 3 sene kadar sesi çıkma dı.Sonra ara sıra yine yoldan geçerken bakmalar cins cins hareket yapmalar falan rahatsız etmeye başladı. Bu aralar da 3-4 kez tam anlamıyla olmasa da dövdüm, hatta motorla üstüne bile çıktım. En son pazar günü kapının önüne kazık çakarken gördüm neden çakıyorsun dediğim de baltayla üstüme yürüdü ben de elime kömürlükten bel alıp buna saldırdım falan bu kaçtı. Bugün de tam işe gideceğim sıra da tam arabayı bıraktığım yerin yanına kazık çakıyor sakin sakin boş anını kollarken zamanın da kafasını yardığı adamın oğlu bağırarak elin de satırla üstüne yürüdü bunun bi anlık gafilliğinden yararlanıp çaktığı kazıkla kovalamaya başladım. Bu ara da bahçe kapısından evine girdi. Evine girmeye çalıştım arkadaşlarım tuttu bildiğin öldürmeye girmeye çalıştım ama iyi ki olmadı şimdi sakinim bi anlık sinirle yaptığım şeyler. Sonuç olarak tüm mahalleliye sataşıyor ve rahatsızlık veriyor öyle veya böyle şekilde. Sinirlendiğim nokta 4 kiracısı olup devletten yardım alıyor. Yatıyor millete sataşıyor. Artık bıktım başka bir mahalleden daire bakmaya başladım 4 katlı bir binamız var oturduğumuz daireyi kiraya verip daha küçük ve sessiz biryere taşınmayı planlıyorum bıktım arkadaş. Korktuğumdan değil başımın belaya girmemesi için kaçmayı düşünüyorum burdan.

Not: Yıl olarak tam emin değilim ama yaklaşık bu kadar sene ve seneler arası rahatsızlık verdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.