Arkadaşlar tElefon daha bir haftalık yeni avea bayisinden dün şarjı bitti şarja taktım 10 dakika sonra şarjdayken açmaya çalıştım açılmadı ve ondan sonra hiç açılmadı açılma belirtisi bile yok bi çuval para verdik iki gün kullanamadık :( Paylaş:
VE on tane konu açtım bi cevap alamadım telefoncu arkadaşlar dan yardım bekliyorum anlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Telefonun hangi marka hangi modeldir.PaylaşmamışsınOna göre varsa bir yolu yardım edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aynı sorunu eskiden takıldığım forumun huawei bölümünde görmüştüm , arkadaş telefonu servise vermişti, servis şarj tam bitmeden doldurun yani telefon kapanmadan doldurun demiş ,telefon şarj az diye ikaz ettiğinde dolduracaktın, senin yaptığın eskidendi , nokialarda şarj bitmeden sürekli şarj ettiğinde pil ölürdü , ama yeni pillere birşey olmuyor, telfonun sağlığı için şarjı bitmeden şarj et(amma çok şarj dedim ya şarz yazıcam artık). bide başka pille denersen açılacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombil
Telefonun hangi marka hangi modeldir.PaylaşmamışsınOna göre varsa bir yolu yardım edilebilir.
Kardeş galaxy s plus şarj bittiğinde takmıştım.
Dediğiniz doğru olabilir arkadaşlar ben şarja taktığımda şarj işareti çıktı ama doluyor göstermedi sadece boş pil işareti çıktı
bi sakin ol önce telin açma tuşuna basınca hiç tepki vermiyoru ekrabda hiçbişiy çıkmıyormu
sarjdayken beklesin biraz bi 5 10 dakka filan ondan sonra tekrar dene muhtemelen batarya tamamen boşaldıgı için açılmıyordur