Şimdi Ara

ALLAH rizasi icin yardim edin hatsan mod 55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar 2 gün önce hatsan mod 55 aldım 240 tlye bildiğiniz üzere mermi koymak için kirmak gerekiyor arkadaşlar orayı acarken elimle vurarak aciyodum elim sisti acamiyorum tasla felan açmaya basladk videolarda adamlar kolaylıkla açıyorlar neden kaynaklaniyodur çözümü nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit99 -- 5 Haziran 2015; 20:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam biraz bekle hem elin alışır hemde tüfek ama geldiğin boyut biraz tuhaf taş falan o derece kasıyorsa av bayisine bi göster.
  • Taşla vuracak kadar sertse garantiye yollayın derim. Ama normalde tüfek 500 atıştan sonra rodajını tamamlar ve tabiri caizse yağ gibi olur :)

• o vidanın olduğu yere gres yağ sürün hocam daha rahatlar ama el becerisi lazım. biraz sert parçalar yani zor çıkartır yağlarsınız
  • taş ne la içine edersin tüfeğin. namlunun ucuntan tek seferde kırmaya çalış. birde kırarken dipçiği kasığına daya daha kolay olur

• Bu nedir yahu, kaç yaşındasınız, eğer onu açamıyorsanız tufeği kullanmayın zaten. Taşla havalı tufek açmak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.