Şimdi Ara

Allah üst komşunun belasını versin! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
14
Favori
72.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primattır bunlar primat. Evrimin kanıtıdır. Ne laftan ne uyarıdan anlarlar. Topraktan yeni türeyip gelmişlerdir. Şehir hayatları eğitimine Göbeklitepeden başlamalılardır. İnsan nasıl cinnet geçiriyor derdim sanırım anlıyorum.

16 yıl önce taşındık şu eve. Bu süreçte üst kattakilerin gürültüsüne 3 kez uyanmışımdır. Ama geçen yıl taşındılar ve ev 5 ay kadar boş kaldı kiralık yazısı ile. Bu 5 ayda öğretmen çiftten tutun yeni evli ve şirketten biride tutmak istedi ama lanetler hiç bir telefona çıkmadı. Boş diyede kışın camları açmaya gelmişler sadece ama yönetime şikayet ile kapattırdık hemen. Sonra o kadar insan baktı etti eve ama gittiler bu primatları getirdiler. Gece helikopter gibi çamaşır makinesinden tutun tavuk suratlı bir çocukları var liseye giden kulaklığını takıp yüksek ses konuşup kahkaha atarak oyun oynuyor sabaha kadar. Hayır dersede gidiyor sonrasında. Bir de çatlak kızları var kardeşleri kışkırtıyor ve bu kızda delirip eline ne geçerse fırlatıyor tekmeleniyor. Hatta bir ara odalarından birinin kapısını kırdı. Hemde öyle böyle değil. O gürültüye tüm apartman kalktı çünkü patlama sandık. Kardeşimin odasının üstüydü tam kalp atışı artmıştı baya paniklemişti. O liseye giden veletleride benim odanın üstünde. Artık salonda yatıyorum o primat yüzünden. Ev sahibi ile arası iyi olanlar telefon ile şikayet ediyor. Biz yönetim aracılığıyla iki yerden ettik değişmedi oraya buraya gittik yok ve ben yine sıfır uyku ile şu saati ettim bugünde. Umarım küfür yazmamışımdır bu primatları küfürsüz tarif etmek çok zor artık. Hem ev sahiplerine hem kiracı primatlarına saat başı küfür edip lanet okuyorum.

• An itibariyle tepemizdeki ergen veletler ve sanırım misafirleri basket topu sektiriyor.  

Kaç kere de uyardık ama nafile.

Hayvan eğitirsiniz ama bunları eğitemezsiniz. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2024; 22:20:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.