Şimdi Ara

Allahım sabır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trakyanın göbeğinde turktelekom 1-2 çizgi çekiyor bazen LTE yerine 3g bazende e faturalı müşterisiyim fırsat 8 gb tarifem 1 sene taahdüt vardı sonunda bitti derken Turkcelle geçmeye vakit bulamadan peder bi sabah gidip faturaya ek cihaz almış 1 senede peder taahdüt yapmış neyseki az 193 gün sonra taahdüt bitiyor bitti gibi turkcell bayramda köydeydim köyde trakyada eniştemde turkcell var adam açtı 4.5 g'yi youtubeden müzik dinletti ben açtım çeken E youtubeyı bırak whatsapp'bı bile kullanmadım turktelekom'a geçmeyin pişman olursunuz sakin böyle bi hata yapmayın 20 tl daha fazla verin ama turkcell kullanın kafanız rahat olsun bana 8 gb internet veriyor ulan köylerde kasabalarda çekmedikten 8 gb bi tarafımamı sokayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle diyebilirmiyiz;

Kimin bölgesinde (yaşadığı veya gittiği yerde) hangi operatör iyiyse onu kullansın.

Çünkü bende bizim memlekette vf kullanamadım Avea ve Tcell en iyileriydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada turkcell 2g çekiyor ama vodofone 4g çekiyor napayim gidip turkcell mi alayim?

turkcell her yerde interneti çekse de gidip gecsem ama yok al birini vur otekine

• Whatsapp bile açamadıysan yuh derimEdgede gece video bile izleyebilirsin adamlar 128kbps ile video izliyor açamadıysan o senin sorunun

Max 256kbps falan geliyor 3g olmadığı zamanlar mecbur takılıyordum

• Valla whatsapp'ı açmadı sürekli olarak bağlanıyor dedi. Turkcell genel anlamda diğerlerine oranla daha iyi tabi ki vodofonun çekipte turkcelli çekmeği yerler vardır.

• Kırsalda avea gerçekten leş sadece 2g.Ama turkcell maşallah full 3g çekiyor.Adamın dediği doğru 20 lira fazla verip kafanın rahat olması daha önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmalan K kullanıcısına yanıt
    Aynen genel olarak oyle

Mersinde gozneye gittik babamgil tcell 4.5g dedimki turkcell boyleyse en az 3g olur galiba bakdim 2g yuh yani telekom dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yaz Vodafone, eşim de Turk Telekom kullanıyordu. Aile ziyareti için Gaziantep ili, İslahiye ilçesi, Kozdere köyünde idik. Köyde Vodafone hiç çekmiyordu. Turk Telekom'un ise baz istasyonu vardı ve full çekiyordu ama sadece 2G olarak. Ve internet cidden berbattı 2G ile . Arkadaşın dediği gibi çoğu zaman whatsapp bile açmıyordu, yuh demeyin bu yüzden. Şu 2G muhabbeti komple kapatılmalı bence.
  • Uzun yıllar avea kullandıktab sonra geçtim hocam.Bariz fark var en basitinden en ücra mezralarda,dağ başlarında bile full 3g çekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Ben geçen yaz Vodafone, eşim de Turk Telekom kullanıyordu. Aile ziyareti için Gaziantep ili, İslahiye ilçesi, Kozdere köyünde idik. Köyde Vodafone hiç çekmiyordu. Turk Telekom'un ise baz istasyonu vardı ve full çekiyordu ama sadece 2G olarak. Ve internet cidden berbattı 2G ile . Arkadaşın dediği gibi çoğu zaman whatsapp bile açmıyordu, yuh demeyin bu yüzden. Şu 2G muhabbeti komple kapatılmalı bence.

Bu konuda size katılıyorum artık 3G frekansı standart olmalı ama durumu iyi olupta 3g'li telefon alamayan kişileride düşünmek gerek.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz zamanla olacak zaten d

Giremediyse telden kaynaklı olabilir bu whatsapp bu konuşmada faLa veri istemiyor

Ben zamanında 5800ile neti paylaşım pcde takılıyordum 2g de saniyede 20 kb 😃

Şuan sitelerin veri ihtiyacı tabiki daha fazla

Bizim binada Türkcell fiber var ve sadece 3g çekiyor 2g çekmiyor

• Turkcell bence hala oran olarak en iyisi sadece ücra köşelerde vodafone'un 2g altyapısını single ran ile kullandığı 4g si oluyor turkcell full 3g oluyor öyle ortamlarda zaten kullanım olmadığı hiç umrumda bile olmuyor 4g, 3g 20+ mbit veriyor zaten.

Türk telekomda ise o kadar yere gitmeme rağmen sadece 1 yerde iyiydi oda yeni bir baz kurmuş koca direkte sadece 3g 900mhz yayını tek anten var turkcell'e mesaj attım bölgeyi inceleyeceğiz dediler bakalım cevap gelecekmi :)
  • Turkcell nadiren tt nin çektiği yerlerde çekmez. Geri kalan yerlerde turkcell mağdur etmez

• Turkcell den sasmayacaksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.