Şimdi Ara

Allahını seven yardım etsin.Kafayı yiyecem yoksa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 22.00 dan beri patch yapmakla uğraşıyorum. saat 01.00 oldu neredeyse.Allahını seven biri yardımcı olsun kafayı bozdum.

Medieval Total War II yi internetten indirdim.ardından 1.1 patch ini kurayım dedim

the setup has detected that no version of
    Medieval II:Total War is installed.This update requires
    that a previous version of the application be installed

bu hatayı veriyor.ve ne crack yaptım ne başka bi version yükledim.şuan oyunun versiyonu 1.0.ama olmuyor olmuyor olmuyor.Napıcam ne edicem fıttırdım burda lütfen biri yardım etsin ya.

• Oyunun rip li versiyonunu indirdin büyük ihtimalle internetten,o da pc kurulmadığı için yani direk rardan çıkartıp oynamaya başladığın için patchi kurmak sorun yaratıyor.çözümü bilmiyorum
  • aynen öyle oldu :) keşke çözümü de bilseydin ya :( ağlıcam sinirimden sigara üstüne sigara gidiyorum hırs yaptım çalıştırmak için
  • kardeş aynı sorundan başka bir yerde bahsedilmiş pm kutuna bak linki yolluyorum belki işe yarayabilir kolay gelsin.
  • teşekkür ederim bekliyorum binbaşım :)
  • Hoca Banada Lazım O Link Eğer Mümkünse Atabilirmisin?
  • hoca ben oyunu kurarken bu hata geliyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun Çözüldümü Arkadaşlar..
  • Eğer sorunsuz güncellemek istiyorsanız, hiç oynanmamış, riplenmemiş, orjinal setup ile yükleyin oyunu. İlaç falan da kullanmayın güncellemeden önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.