Geçtiğim günden beri lanet okuyorum. Çoluğuna çocuğuna haram yiyen bu işte parmağı olan herkese .
Arkadaşlar doping kullanırken 8 mbit altına düşmeyen ben çektiğim rezilliği anlatmakla bitiremem
Bugün 14. arıza kaydını bırakmak üzere aradığımda AKN doldurmuşsunuz arıza kaydı açamıyoruz diyorlar ve AKN sonrası almam gereken hız 5 MEGABİT. Rezilliğin resmini atıyorum.
Utanıyorum artık . İstanbul şişli , istanbulun göbeğinde oturuyorum tam 14 kere arıza kaydı bıraktım. Bazen altyapıda bazen binada bazen serverda sorun oldu . En son yine bina tesisatına suç attılar ve ben santralciyim kabloyu bizzat kendim çektim.
BTK'ya şikayet ettim yok umursamıyor kimse hepsi Allah'ından bulsun. Teknoloji kurumunın başına hacı hoca getirirsen olacağı budur.
Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum bu işin içinde parmağı olan bütün yetkililerin çoluğundan çocuğundan çıksın aldıkları o 50 liralar.
Bende çok sorun yaşadım sonuç olarak bütün İSS'leri kullandım Vodafone , Süperonline ve Türknet hepsi sorunlu birinin hızında sorun oluyor diğerinin pinginde hep sorun çekiyorsunuz.
Sonuç olarak Türk Telekom'dayım 35 Mb hız geliyor sonrasında 16'ya düşüyor gayet ideal durumdayım.
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Bende çok sorun yaşadım sonuç olarak bütün İSS'leri kullandım Vodafone , Süperonline ve Türknet hepsi sorunlu birinin hızında sorun oluyor diğerinin pinginde hep sorun çekiyorsunuz.
Sonuç olarak Türk Telekom'dayım 35 Mb hız geliyor sonrasında 16'ya düşüyor gayet ideal durumdayım.
lanet okumaktan başıma bir iş gelecek hocam. BTK üzerinden şikayet bırakıyorum kimsenin umrunda değil.
Önder
kullanıcısına yanıt
15-20 gün sonra cevap yazıyorlar Rezillik diz boyu mümkün olduğunca başka firmalara yönelin ileride daha çok başınız ağrır.