Şimdi Ara

Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk Önce siz değerli üstadlarıma dostlarıma müjdeli bir haberim var !!!

Elektrik Firmasında işe başladım HAYATIM NORMALE DÖNDÜ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR !!!

Yüce Mevlam Tüm İşşiz kardeşlerime acil tarafından İŞ nasip etsin AMİN !!!

Hemen konuya giriyorum Bir abimin Almanyadayken kullandığı karavan inverteri ni bana çalışmıyor diye getirmişti 2011 askerde dağıtım izninde iken o zaman malum zaman kısıtlı bakamadım

Şimdi 1 senedir dükkanda boş yatıyorum getirmedi işe girdim 2, gün almış gelmiş canavarı

Devre orjinal fabrika yapımı DC 24 volt ile beslenip çıkışa 220 volt AC 500 VA TAM SİNÜS güç verebiliyor süper bir makina !!!

Bugün akşama doğru alıp kabloları ayıkladım ve klips ile düzelttim

Devrede 3 adet kart üst üste dikey bi şekilde montaj edilmiş bir sürü opamp entegre CPU entegresi vs vs vs var Abi bana dediki ben bunun üzerindeki programlı eprom mu PIC mi tam olarak bilmiyorum sildim falan dedi ondan sonra bu hiç çalışmadı diye getirdi...

Devrenin bence en güzel tarafı normal sac trafo kullanılmış ve tam sinüs çıkışa sahip bir inverter oluşu bende uzun süre kalacağa benziyor

Şimdi siz değerli büyüklerim ve bu inverter konusunda iyi derecede inverter bilgisi ve deneyimine hakim arkadaşlarımdan bu inverter hakkında yorum ve görüşlerini almak istiyorum

işte resimler !!!
     Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!! Alman Malı DC 24 V Giriş AC 220 V 500 VA Çıkış TAM SİNÜS inverter Arızası !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 3 Mayıs 2015; 22:12:30 >

• Kimsede tık yok hayırdır nerde bu millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Ben Seni Tanıyorum

senin Pendikte Hırdavat Dükkanın Yokmuydu ?

Vallahi Mekandan Tanıdım Seni

Hatta Amfiyle Kablo Eritiyodun

Selam Abi

• quote:

Orijinalden alıntı: lesop

Abi Ben Seni Tanıyorum

senin Pendikte Hırdavat Dükkanın Yokmuydu ?

Vallahi Mekandan Tanıdım Seni

Hatta Amfiyle Kablo Eritiyodun

Selam Abi

Evet dostum tahminlerinde yanılmadın

• Keşke benim olsa
  • Hazır eline geçmişken şemasını çıkarıp koysana nete :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Hazır eline geçmişken şemasını çıkarıp koysana nete :)

beyler bunun şemasını çıkarmak yaklaşık 2-3 ay zamanımı alır zaten üstünde İntel İşlemci var görünce çok şaşırdım trafo sağlam muazzam büyüklükte sürücü transistörler de aynı şekilde kocaman soğutucuya bağlı ve fan soğutmalı girişte çıkışta sigortalar mevcut
    daha neler neler !!!

bunun üstünde bir entegre varmış şu anda yeri boş o yüzden çalışmıyor tık yok getiren abi ben entegresini çıkardım yazılımı silindi falan diyor ama benim bildiğim kadarıyla entegre soketinden çıkmayla hafızası silinmez

bu inverterin en güzel tarafı tam sinüs çıkış verebilmesi ama DC 24 Volt ile çalışması bana saçma geldi bi tane akü bulamıyoruz ikitaneyi nerde bulacağaz

işten geç çıkıyorum paso mesai ye kalıyoruz malum hiç zaman kalmıyor kurcalamaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 v dc motor sarımı hak.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şemamı çıkarmak. çıkardım desen bile inanamam. işlemci ve yazılımını ne yapacağız.
    onları yapmak imkansız zaten.
    tamiratının mümkün olacağını sanmıyorum kanaatimce.
  • İşe girmene sevindim 500w online baktım bendeki online 3kva hemen hemen aynı boyutta baya ağır olmalı bende küçük birşey bekliyordum yanıldım internette satılan online inventörler küçüçük bunun yanında umarım yapıp kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

İşe girmene sevindim 500w online baktım bendeki online 3kva hemen hemen aynı boyutta baya ağır olmalı bende küçük birşey bekliyordum yanıldım internette satılan online inventörler küçüçük bunun yanında umarım yapıp kullanırsın.

bu arada kenan abi ve diğer değerli üstadlarım nerede hiç ses soluk çıkmıyor eskiden bu forum çok daha hareketliydi bilmem farkındamısınız ?

Rondo kardeş şemasını çıkartmak imkansız gibi bişey hatta imkansız ama entegre yazılımı yokmuş o yüzden çalışmıyor inverter

Ali kardeşim bu inverter nerden bakarsanız bakın en azın 10-15 senelik bir cihaz içinde dev gibi bir trafo ve 12 cm 24 volt dc fan + full alüminyum soğutucu mevcut

inanın işler o kadar yoğun ve sıkı ki bir an elektroniği unutucam diye korktum

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Günaydın eskiden burası iyiydi ama her önüne gelen üye olup bilenlere kafa tutup ahkam kesmeleri yüzünden degerli üsttatlar köşelerine cekildi biz ögrenmek isteyen çözüm arayanlar acıkta kaldı neyse
  • evet bu topik te eskisi gibi işe yarar konular açılmıyor artık.
    bence o inverterin parçalarını kullan. işe yarayacak orjinal nitelikte ne parçalar vardır
    hele şimdiki 4700uf çin malı kondansatörlerin yerini tutacak 1000uf orjinal condansatörler vardır ya
    benim ağzımın suyu akmadı değil. :)
  • Vayy arkadaş demek üstadlarım eskisi gibi cvp vermiyor tühh yaaa

• Buralara bir prof var, aslinda bilinen konuları yeniden keşfediyor ama,biraz daha bekle bakalim, belki konuya yorum getirebilir.hem siz bir sure once sinüs sinyalin verimsiz olduğuna karar vermiştiniz sanırım.

• Vayy arkadaş demek üstadlarım eskisi gibi cvp vermiyor tühh yaaa

• beyler bu resimdeki canavar invertör her an benim olabilir ama internette açık şema vs hişe bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.